Setari Cookie-uri

Jocul mima de-a orgasmul: de ce si cum sa te prefaci in pat?

Sa incep cu inceputul

Mai apoi, trebuie sa tineti cont de cateva elemente foarte importante.

Chiar inainte de presupusul orgasm:

Inainte de orgasmul propriu zis (cand e bine sa fii tacuta tacuta si foarte incordata), poti sa vorbesti putin, dar nu sa iti mearga gura ca o moara stricata. Cuvintele aprobatoare (de preferat monosilabice) ii vor da de veste ca a nimerit tehnica (cica).

Respira greu, ba chiar incearca sa-ti tii respiratia cateva secunde pentru a-ti creste apoi frecventa respiratiei. In plus, ar fi foarte util sa te zbengui putin inainte de a mima orgasmul, sa sari deasupra si sa te misti tu, fiindca efortul fizic iti va accelera bataile inimii si vei fi mult mai credibila dupa orgasm.

Respiratia din timpul orgasmului trebuie sa fie scurta, grea, ca si cand ai trage dupa tine un bolovan (dar deh, bolovanul e fix in pat).

Daca stai dedesubt, lasa odata pentru totdeauna pata aia de igrasie din tavan! Inchide ochii, strans, elibereaza-ti mintea… cine stie, s-ar putea sa ai orgasm de-adevaratelea!

Orgasmul propriu-zis:

Contractiile vaginului din timpul orgasmului… sunt un soi de Kegel. In timpul climaxului vaginul tau are tendinta de a se contracta ritmic, in mod involuntar. Prin urmare, tu trebuie sa mimezi aceste contractii prin exersarea Kegel: contractii ale muschilor vaginali care nu antreneaza si muschii externi. Mai multe despre exercitiile Kegel aici.

Incordeaza-ti intreg corpul. Fiecare fibra din corpul tau trebuie sa fie in tensiune maxima ca si cum ai astepta ceva extrem de important (cred si eu – somnul de dupa!).

Mai apoi, mai trebuie sa tii cont si de reactiile teatrale: inclestezi maxilarul, iti afunzi capul in perna, respiri greu iar, la sfarsit, te dai obosita, foooarttteeee obosita si ceri cateva secunde de pauza ca sa-ti tragi sufletul.

Ai grija totusi… nu exagera! Daca pana acum ai stat cuminte in coltul tau, va bate la ochi daca aplici toate aceste sfaturi din prima! Ia-l usor, sa nu se sperie!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.