Setari Cookie-uri

Jocul mima de-a orgasmul: de ce si cum sa te prefaci in pat?

Sa incep cu inceputul

Bonus:

M-am hotarat de acum inainte (sau macar in aceasta saptamana) sa raspund catorva emailuri in cadrul articolelor si, in mod particular, catorva comentarii.

Asadar, fara a da nume sau numar ;)):

- Pozitie nemaintalnita… O cititoare m-a rugat sa-i dau o pozitie noua, nemaintalnita cu care sa-si surprinda partenerul data viitoare cand fac sex. Draga mea, am auzit ca oamenii ar mai face sex pe sifonier. Altfel, nu prea mai am ce sa-ti recomand decat sa gasesti cate o pozitie pentru fiecare grad din cele 360 din jurul penis ului.

- Cum poti sa ramai gravida la menstruatie?

Asta chiar m-a scos din sarite. Data trecuta a aparut o studentica desteapta desteapta care mi-a explicat ca nu poti ramane gravida cand faci sex la menstruatie. Alaturi de ea, alte gagici destepte care folosesc metoda calendarului s-au razvratit cum ca aceasta “tehnica de contraceptie” ar fi foarte grozava. Sa le iau pe rand. Cum ramai gravida la ciclu: nu ma mai obosesc sa repet ca se poate, dar ca sansele sunt extrem de mici, insa este posibil. Si pentru a nu mai lungi la nesfarsit polemica, o las pe Wikipedia sa va explice.

In plus, pentru toate domnisoarele care folosesc metoda calendarului, am sa va dau cateva fragmente din invitatia primita anul trecut la conferinta legata de ziua mondiala a contraceptiei. Suna cam asa:

Nicio noapte de amor fara otet in dormitor!

Spalaturi cu otet. Suc de lamiae. Coitus interruptus sau fereala. Dusurile dupa sex. Calendarul etc. Pare incredibil, dar multe dintre femeile din Romania inca folosesc practicile de mai sus pentru a nu ramane insarcinate.

Pentru ca se apropie Ziua Mondiala a Contraceptiei, Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala spune NU metodelor contraceptive traditionale.


Daca nu ma credeti pe mine, cititi macar brosura oamenilor astia, ca stiu ce vorbesc!

Sa va iubiti!

Un articol de Noemi

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.