Setari Cookie-uri

Ultima partida de sex

Despartirea este mai dulce atunci cand te razbuni pe fostul printr-o partida de sex pe care sa n-o uite niciodata! Am intrebat cateva Kudicute din jurul nostru cum le-au dat clasa, apoi papucii, unor tipi care nu le meritau citeste, inspira-te si spune-ne si tu cum a fost ultima ta partida de sex cu un fost!

Despartirea este mai dulce atunci cand te razbuni pe fostul printr-o partida de sex… pe care sa n-o uite niciodata! Am intrebat cateva Kudicute din jurul nostru cum le-au dat clasa, apoi… papucii, unor tipi care nu le meritau – citeste, inspira-te si spune-ne si tu cum a fost ultima ta partida de sex cu un fost!

“Am fost dintotdeauna o persoana mai conservatoare, atat in viata de zi cu zi, cat si in pat. Cand l-am cunoscut pe Laurentiu, la varsta de 20 de ani, mi se parea ca ne potrivim de minune – un tip la locul lui, un angajat model, nu pierdea noptile in baruri… Ce sa mai, marturisesc ca ma visam alaturi de el pana la adanci batraneti! Dupa 4-5 luni de relatie si partide sexuale – zic eu – reusite, lui i-a casunat pe sexul oral. Ma ruga de fiecare data cand ajungeam in pat sa cobor… acolo, jos; in schimb, eu eram oripilata de idee! Mi se parea scarbos si pace.

Intr-o seara, eram la el acasa, el era la dus, iar eu ma uitam prin calculatorul lui – nu neaparat ca sa-l verific, ci pur si simplu din curiozitate. Cand, peste ce dau? Zeci de filme xxx, care mai de care mai socante (pentru mine) – sex in 3, orgii, lesbiene, travestiti… Nici macar nu stiam ca exista multe dintre lucrurile pe care le-am vazut acolo! Atunci, m-am bucurat ca nu incepusem inca sa-l iubesc si m-am hotarat sa-i dau papucii, pentru ca, in mod evident, nu era deloc asa cum imi imaginasem eu ca era!

Pentru ultima mea partida de sex cu el, m-am documentat un picut, pentru ca mi-am propus sa-i fac un sex oral ca la carte, astfel incat sa regrete enorm ce-a pierdut! Am adus in dormitor gheata, ceai fierbinte, frisca, le-am alternat, m-am jucat cu el foarte mult… totul a decurs excelent! Partea proasta (pentru el) a fost ca i-am spus, chiar in momentul in care a avut orgasm, ca asta a fost ultima noastra partida de sex si ca poate sa-si ia adio de la mine… I-a picat fata, la propriu si m-a implorat sa nu plec de langa el, niciodata! L-am parasit satisfacuta, iar ironia sortii face ca, de cand sunt din nou intr-o relatie stabila (de 2 ani deja), sexul oral facut ca la carte e una dintre delicatesele pe care imi place sa le ofer mereu viitorului meu sot!” (Ema, 25 de ani)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.