Setari Cookie-uri

Ultima partida de sex

Despartirea este mai dulce atunci cand te razbuni pe fostul printr-o partida de sex pe care sa n-o uite niciodata! Am intrebat cateva Kudicute din jurul nostru cum le-au dat clasa, apoi papucii, unor tipi care nu le meritau citeste, inspira-te si spune-ne si tu cum a fost ultima ta partida de sex cu un fost!

Bineinteles ca nu aveam niciun amant secret, ci i-am spus acest lucru ca sa-l fac sa sufere cat mai mult. Am suferit si eu, pentru ca nu este usor sa divortezi atunci cand esti deja la varsta mijlocie, dar acum imi refac viata… si m-am si razbunat cu stil pe sotul ahtihiat dupa fetiscane!” (Dorina, 42 de ani)

Olimpia a trait o ultima partida de sex (oral!) un pic cam… somnoroasa!


“Eram cu tipul asta de vreo 5 luni, iar eu il simteam, imi ascundea ceva – disparea cand iti era lumea mai draga, se contrazicea singur, ce sa mai… doar vroiam sa-i pun punct cat mai repede! Intr-o seara, dupa o zi extrem de incarcata pentru mine (sesiune, examene, o gramada de stres) si-a facut aparitia la mine acasa, pus pe fapte mari. Ne-am bagat in pat, ne-am sarutat, iar el a inceput sa imi ofere un sex oral… cam pe langa clitorisul magic, daca intelegeti ce vreau sa spun! Cum eram si obosita, iar orgasmul era foooarte departe, somnul m-a luat pur si simplu pe nesimtite. Am adormit, dar bustean, nu iepureste! Dimineata, cand m-am trezit, i-am spus ca aseara eram prea obosita ca sa-i spun, insa vreau sa ne despartim. A plecat cu coada intre picioare, iar eu caut acum un tip ceva mai priceput… intr-ale sexului!” (Olimpia, 21 de ani)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.