Setari Cookie-uri

Ultima partida de sex

Despartirea este mai dulce atunci cand te razbuni pe fostul printr-o partida de sex pe care sa n-o uite niciodata! Am intrebat cateva Kudicute din jurul nostru cum le-au dat clasa, apoi papucii, unor tipi care nu le meritau citeste, inspira-te si spune-ne si tu cum a fost ultima ta partida de sex cu un fost!

Ultima partida de sex a Dorinei implica o adevarata poveste de viata, ce s-a lasat insa cu un divort:

“M-am casatorit cu Eugen din iubire, pe cand eram inca studenti, amandoi. Eu mi-am cladit o cariera de succes, am ajuns intr-o pozitie de conducere intr-o companie, pe cand el a ales calea… mai usoara. L-am iubit totusi pana in ultima clipa a casniciei noastre, chiar daca uneori simteam ca merit sa fiu iubita de un barbat mai bun si mai responsabil. Nu am avut copii, pentru ca el nu si-a dorit niciodata, iar eu imi imaginam ca o sa imbatranim impreuna si ca o sa ne avem mereu unul pe celalalt, ceea ce era suficient pentru mine. Insa iata ca viata nu a fost asa cum imi doream eu, asa cum se intampla de fapt mai mereu… Cand a schimbat prefixul, implinind 40 de ani, a inceput sa fie din ce in ce mai rece, mai distant, apoi chiar sa vina tarziu in noapte acasa, ceea ce nu se intamplase niciodata, pana atunci. Dupa vreo 2-3 luni in care am tacut si am sperat sa-si revina, m-am hotarat sa angajez un detectiv particular, pentru ca stiam ca daca il intreb pe el ce se intampla, nu-mi va spune adevarul. Raspunsul a venit intr-o luna, cand am aflat ca avea o relatie cu o pustoaica de 19 de ani. Am plans in continuu, pana cand o colega de serviciu mi-a spus: Draga mea, e normal sa se intample asta la 40 de ani, vrea si el o prospatura!

Asa mi-a venit ideea de a-i arata ca, indiferent ca aveam aproape 40 de ani, nu eram cu nimic mai prejos din punct de vedere sexual decat prospatura lui, ci pur si simplu nu reusise niciodata sa ma atraga suficient. Intr-o seara, mi-am aranjat parul, m-am machiat si m-am imbracat intr-un neglige extrem de sexy, apoi l-am chemat in dormitor. A fost surprins si, chiar daca pustoaica ii oferea probabil tot ce-si imagina, s-a excitat foarte puternic cand am inceput sa ma… desfasor. L-am dominat total in pat, i-am aratat cat de pasionala pot fi, iar, la sfarsit, dupa ce am avut trei (!!!) orgasme, i-am spus: Vezi ce bunatate se ascundea in mine? Noroc ca l-am intalnit pe amantul meu, care a stiut sa-mi starneasca sexualitatea, pentru ca tu n-ai fost in stare pana acum! Aa, si vreau sa divortam!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.