Setari Cookie-uri

Ultima partida de sex

Despartirea este mai dulce atunci cand te razbuni pe fostul printr-o partida de sex pe care sa n-o uite niciodata! Am intrebat cateva Kudicute din jurul nostru cum le-au dat clasa, apoi papucii, unor tipi care nu le meritau citeste, inspira-te si spune-ne si tu cum a fost ultima ta partida de sex cu un fost!

Daca Ema a invatat sa puna in practica sexul oral pentru a-l parasi cu stil pe iubitelul pervers, Bianca a preferat… sa nu faca nimic!

“Nu pot spune ca aveam o relatie super stabila cu fostul meu, asa ca nu aveam de gand sa-mi pierd virginitatea tocmai cu el! In schimb, am vrut sa-l lase macar sa spere, pentru ca vroiam sa pun in practica vechea zicala: Orice nas isi are nasul! El era genul fluturas, nu tinea cu adevarat la nimeni, iar scopul lui suprem era sa faca sex cu toate fetele care ii ieseau in cale. Zis si facut! Mi-am pus pe mine cele mai sexy haine din sifonier, m-am dus la el pe la pranz, cand stiam ca nu erau parintii lui acasa si am inceput sa-l sarut pasional. Am ajuns pe canapea, mainile si limba lui se strecurau usor, usor, sub hainutele mele, umflatura din pantalonii lui era tare, tare… Cand i-am simtit respiratia sacadata si grea, m-am ridicat frumusel de pe canapea si i-am spus: Ups, trebuie sa fug acasa! Tocmai mi-am adus aminte ca am uitat sa fac ceva! A ramas efectiv stupefiat, dar eu nici ca i-am mai dat vreun semn de viata de-atunci!” (Bianca, 18 ani)

Ana a avut parte de ultima ei partida de sex cu fostul intr-un loc mai special… Stiti cum se spune: ori la bal, ori la spital!

“… sau la ambele. Fostul meu iubit era chirurg. Nu stiu de ce, dar odata cu aceasta profesie vine si personalitatea de fustangiu cronic si irecuperabil. Ca sa va descriu putin relatia: eu – lesinata dupa el, el ma suna numai cand avea chef de stiti voi ce. Eu, proasta, ii cautam (si ii gaseam) tot soiul de scuze. In fine. La un moment dat m-am saturat sa ma tot umileasca si am hotarat sa ma despart de el. Dar o asemenea relatie cerea macar o mica spalatura de orgoliu. Asa ca la un moment dat ne-am intalnit in club si i-am spus ca am o pofta nebuna sa fac sex in spital. Asa ca omul (vesnic pus pe fapte mari) m-a luat pe sus si m-a dus intr-o rezerva din spitalul in care lucra. Singura conditie… sa nu facem zgomot. Of… cum sa o spun fara sa folosesc cuvinte obscene? Am facut sex absolut fantastic – fantastica am fost eu care mi-am dat toata silinta posibila, pentru ca porcul era cazut pe spate (la propriu) in urma prestatiei mele. Am tipat si am urlat, vorba cantecului cu pitigoii de-am ridicat tot spitalul in picioare, dupa care m-am ridicat, m-am imbracat, iar el m-a intrebat socat unde mergem. Nu mergem nicaieri, i-am raspuns, plec eu inapoi in club sa-mi gasesc un barbat adevarat. Evident ca l-am lasat cu gura cascata si cu multe explicatii de dat in tot spitalul. Nu m-am intors in club, ci acasa unde am plans cateva zile in sir. Telefonul a tot sunat fiindca asa-s barbatii… dar eu nu i-am mai raspuns. Abia acum realizez cat de proasta am fost sa ma las folosita in asemenea hal…” (Ana, 23 de ani)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.