Setari Cookie-uri

25 de sfaturi pentru o relatie de succes

Care este cheia relatiilor de succes? Cateva aspecte simple pe care trebuie sa le cunosti pentru a-ti consolida relatia si a o ajuta sa mearga mai bine.

12. Daca nu v-ati impartit corect munca domestica intre voi, acest lucru s-ar putea sa produca neintelegeri in relatia voastra. Realizeaza o lista a sarcinilor domestice, discut-o cu partenerul si mobilizeaza intreaga familie, inclusiv partenerul, pentru a imparti munca.

13. Daca ai copii, implica-ti partenerul cat mai mult posibil in ingrijirea copiilor � chiar daca ai impresia ca nu se pricepe la fel de bine ca tine la acest lucru. Este important sa fiti uniti in fata copiilor.

14. Rezolva-ti problemele care tin de viata sexuala. Sexul poate avea suisuri si coborasuri de-a lungul anilor, dar daca viata ta sexuala incepe s-o ia in jos, nu accepta acest lucru pur si simplu. De indata ce observi o schimbare mai abrupta, intreba-te de ce s-a intamplat si apoi incearca sa readuci pasiunea in relatie.

15. Nu trebuie sa presupui ca nu vei fi tentata niciodata sa ai o aventura asa cum se intampla cu aproape oricine. Trebuie sa inveti cum sa-i rezisti. Daca nu reusesti, nu te teme ca acesta va fi sfarsitul relatiei tale. Majoritatea cuplurilor se impaca, mai ales atunci cand e vorba doar de o aventura de o noapte, si isi dau seama de multe ori ca aflarea cauzelor care au provocat aventura ii poate ajuta sa devina mai apropiati. Prin urmare trebuie sa inveti cum sa rezisti tentatiei, dar nu te gandi ca o aventura inseamna sfarsitul relatiei.

Citește și:

16. Aminteste-ti ca plictiseala este de obicei o modalitate de a ascunde supararea. Daca simti ca te plictiseste, intreba-te ce motive de suparare ai.

17. Fii constienta de faptul ca barbatii se simt in general mai coplesiti de emotie decat femeile. Daca este suparat sau in lacrimi, trebuie sa-l lasi o jumatate de ora singur sa se descarce si sa-si recapete echilibrul pentru a putea purta o conversatie cu tine.

18. Invata cum sa te certi. Cheia este sa nu spui niciodata ceva ce nu ai vrea sa auzi din partea celuilalt.

19. Cercetarile arata ca este nevoie de cinci experiente pozitive pentru a sterge amintirea unei experiente negative. Prin urmare compenseaza fiecare comentariu rautacios cu cinci cuvinte placute. Compenseaza fiecare moment de respingere cu cinci imbratisari.

20. Invata sa negociezi. Fiecare dintre voi isi poate afirma dorinta, iar apoi puteti incerca impreuna sa gasiti o cale de mijloc.

Citește și:

21. Accepta lucrurile care nu se vor schimba niciodata. Unele trasaturi ale partenerului tau vor ramane asa toata viata � si trebuie sa accepti acest lucru.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2005
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.