Setari Cookie-uri

25 de sfaturi pentru o relatie de succes

Care este cheia relatiilor de succes? Cateva aspecte simple pe care trebuie sa le cunosti pentru a-ti consolida relatia si a o ajuta sa mearga mai bine.

22. Invata sa ierti. Daca stii ca nu-ti vei ierta niciodata partenerul in privinta unei probleme importante, atunci ar fi mai bine sa luati o pauza si sa o iei de la inceput cu altcineva.

23. Trebuie sa-ti dai seama ca amandoi va veti schimba de-a lungul anilor. Prin urmare chiar daca ai impresia ca il intelegi sau ca sunteti de acord asupra anumitor probleme, verifica acest lucru in mod regulat � macar o data pe an � pentru a te asigura ca nici unul dintre voi nu s-a razgandit intre timp.

24. Invata cand sa renunti. Daca scopurile voastre in viata sunt incompatibile, daca relatia voastra implica droguri sau violenta, sau daca in relatie predomina suferinta in detrimentul placerii, atunci renunta la relatie inainte ca aceasta sa te distruga.

25. Nu trebuie sa crezi ca daca te duci la un cabinet de consiliere inseamna ca ai esuat. Aceste sedinte pot schimba cursul unei relatii care merge prost si pot transforma o relatie obisnuita intr-una nemaipomenita.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2005
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.