Setari Cookie-uri

Alegerile gresite mi-au distrus viata

Am vrut doar sa-mi iau viata de la capat. Dupa un trecut zbuciumat, incarcat de nefericire, alegeri foarte, foarte gresite si oameni care n-au facut decat sa profite de mine, mi-am dat seama ca pot mult mai mult de atat si ma hotarasem sa o iau de la zero. Dar viata nu e mereu asa cum te astepti sa fie

Mi-a propus sa-mi cumpere ceva bun de mancare de la un fast-food din apropiere si sa mai stam putin de vorba. Cum tot aveam de gand sa chiulesc toata ziua aceea si mi-era foame, m-am dus cu el, mai ales ca fusese atat de dragut cu mine, cand ma simteam atat de demoralizata. Pe scurt, dupa ce a tatonat un pic terenul si a vazut cat de naiva eram (abia acum, privind in urma, imi dau seama, dar atunci mi se parea ca sunt o persoana foarte logica si matura), mi-a propus sa joc in filme pentru adulti. Filme porno, mai pe romaneste.

Cum nu mai eram demult virgina si nu ma dadeam in laturi de la aproape nimic, am acceptat, fiind chiar fericita, in special dupa ce am aflat cu cat voi fi platita. Mi-a propus o suma care mi se parea astronomica atunci, avand in vedere ca singurii mei bani de buzunar erau cei din alocatie. Mi-a spus ca, din momentul in care o sa incepem colaborarea, n-o sa-mi mai lipseasca nimic, ca o sa pot sa fac cumparaturi de la cele mai scumpe magazine si, peste un an, cand aveam sa implinesc 18 ani, puteam chiar sa-mi cumpar masina mea, din banii mei. Cred ca ultima parte m-a cucerit cel mai tare, mai ales ca parintii mei nu aveau masina – imi imaginam deja cum o sa ii plimb, triumfatoare, cu masina cumparata din banii mei.

“Prima data” a fost cel mai greu. Cand m-am trezit pe platou – mai bine zis, era doar o casa ce parea parasita din exterior, intr-o zona rau famata a orasului -, inconjurata de barbati maturi, tot felul de costume si accesorii bizare, am inceput sa plang. Ma speriasem foarte tare, dar au avut grija sa ma linisteasca… Si nu cu vorbe linistitoare, ci cu bautura. M-au pus sa dau pe gat doua pahare de votca, unul dupa altul, dupa care n-am mai stiut ce se intampla cu mine. Dupa cateva astfel de sedinte, incepuse sa mi se para chiar usor. Beam, faceam tot ce spuneau ei, apoi mi se promiteau o gramada de bani. Aveam mereu tot corpul si mintea amortita, asa ca nu simteam absolut nimic. Ma lasau sa dorm cateva ore intr-o camera murdara, cat sa-mi revin, apoi ma trezeau si ma trimiteau la statia de autobuz. Dupa cateva luni, mi-am dat seama ca nu primisem inca niciun ban. I-am intrebat ce se intampla, iar ei mi-au spus ca imi vor da banii dupa vanzarea filmelor. I-am crezut si am continuat. Dupa inca o jumatate de an, in care mi-au promis sume din ce in ce mai mari, ca stiau ei ca filmele or sa se vanda foarte bine de data asta, tot nu vazusem niciun leu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.