Setari Cookie-uri

Alegerile gresite mi-au distrus viata

Am vrut doar sa-mi iau viata de la capat. Dupa un trecut zbuciumat, incarcat de nefericire, alegeri foarte, foarte gresite si oameni care n-au facut decat sa profite de mine, mi-am dat seama ca pot mult mai mult de atat si ma hotarasem sa o iau de la zero. Dar viata nu e mereu asa cum te astepti sa fie

La un an dupa ce am inceput aceasta “munca”, am primit primii bani, care reprezentau, cred, a o suta parte din ce mi-au promis ei. Insa, ca sa intelegeti cat de “amortite” imi erau toate simturile, eu am mai continuat inca aproape un an, timp in care devenisem alcoolica, lipsita de speranta si imbatranita cu zece ani. Parintii mei nu aveau cum sa se ocupe de mine, nici nu observau ca erau nopti in care nu mai ajungeam acasa, pentru ca tata plecase sa isi caute de munca in strainatate, iar mama isi luase doua ture la serviciu, ca sa poata sa supravietuiasca pana isi gasea tata ceva. Eram complet pierduta in timp si spatiu si nu mai stiam ce se intampla cu corpul meu.

Cand eram in ultimul an de liceu, mi-am dat seama ca sunt insarcinata. Nici nu se punea problema sa pastrez copilul, pentru ca nu aveam idee cine e tatal si, mai ales, mi-era frica sa nu se nasca cu malformatii. Asa ca am facut avort. Insa eram deja in luna a patra cand mi-am dat seama, iar experienta a fost extrem de traumatizanta, insa prefer sa nu vorbesc despre acest lucru. Tot ce va pot spune este ca acea viata pierduta m-a facut sa-mi dau seama cat de jos am ajuns si ca vreau sa-mi iau viata de la capat, intr-un mod mai frumos, mai curat, care sa ma faca fericita cu adevarat.

Dupa multe chinuri si amenintari, am renuntat la filme. Mi-au spus ca daca se afla ceva, ei stiu unde locuiesc si imi vor face foarte mult rau, insa si eu devenisem lucida, asa ca i-am amenintat ca voi face plangere la politie, pentru ca eram minora cand am inceput sa lucrez pentru ei si nici nu imi dadusera banii castigati. Trebuie sa marturisesc ca am fost foarte puternica si m-am luptat pentru viata mea, pentru ca o fire mai slaba nu cred ca ar fi reusit sa iasa dintr-un astfel de mediu.

Am terminat liceul si am reusit sa-mi gasesc un serviciu, ca secretara. Nu vreau sa dau nume, tot ce va pot spune este ca in acea firma se faceau multe ilegalitati, spalare de bani, insa eu ma faceam ca nu vad si eram multumita ca eram platita lunar pentru o munca cinstita. Aveam de gand, dupa ce reuseam sa strang niste bani, sa plec intr-un oras mai mare si sa dau la o facultate. Inca am planuri mari de viitor!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.