10 melodii de facut sex cu 10 tipuri de barbati

10 melodii de facut sex cu 10 tipuri de barbati
Kudika
22 Mai 2009

Emo, manelist, rocker sau minimalist, barbatul din patul tau te poate surprinde cu gusturile sale mai mult sau mai putin muzicale. Stii vorba aia din batrani, Cate bordeie, atatea obiceiuri, asa ca daca te trezesti in bordeiul unui tip care vrea neaparat sa-ti puna muzica in timp ce faceti sex, macar sa fii pregatita! Am intrebat in stanga si-n dreapta si astazi iti aratam cam cum sta treaba cu muzica, sexul si tipul de barbat cu care te afli in pat. Have fun!

Emo, manelist, rocker sau minimalist, barbatul din patul tau te poate surprinde cu gusturile sale… mai mult sau mai putin muzicale. Stii vorba aia din batrani, “Cate bordeie, atatea obiceiuri”, asa ca daca te trezesti in bordeiul unui tip care vrea neaparat sa-ti puna muzica in timp ce faceti sex, macar sa fii pregatita! Am intrebat in stanga si-n dreapta si astazi iti aratam cam cum sta treaba cu muzica, sexul si tipul de barbat cu care te afli in pat. Have fun!

1. Emo

Barbatul sau, mai degraba, baiatul emo are o preferinta pentru muzica trista… foarte trista. De fapt, cu cat mai trista si mai deprimanta, cu atat va fi el mai (ne)fericit – asa ii place lui, sa sufere pe intuneric!
Monsoon – Tokio Hotel

2. Tocilarul

Toata ziua invata, se joaca pe computer sau, pur si simplu, sta in fata calculatorului, astfel incat e destul de greu de crezut ca tocilarul poate avea o viata sexuala. Surprinzator, chiar si tocilarul face sex din cand in cand… sau, cel putin, spera!
White & Nerdy - "Weird Al" Yankovic : click aici pentru videoclip

3. Metrosexualul cu tendinte bi

In ziua de azi, nu ne mai mira nimic, asa ca daca te trezesti in pat cu un tip metrosexual, cu manichiura mai ingrijita decat a ta si parul hidratat pana la radacina, iar tipul are pe deasupra tendinte bisexuale… o sa-i placa videoclipul funny de mai jos!
YMCA

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri