Setari Cookie-uri

10 melodii de facut sex cu 10 tipuri de barbati

Emo, manelist, rocker sau minimalist, barbatul din patul tau te poate surprinde cu gusturile sale… mai mult sau mai putin muzicale. Stii vorba aia din batrani, “Cate bordeie, atatea obiceiuri”, asa ca daca te trezesti in bordeiul unui tip care vrea neaparat sa-ti puna muzica in timp ce faceti sex, macar sa fii pregatita! Am intrebat in stanga si-n dreapta si astazi iti aratam cam cum sta treaba cu muzica, sexul si tipul de barbat cu care te afli in pat. Have fun!

4. Rapperul “dur”

Un rapper “dur” poarta bling bling-uri, vorbeste “dur”, se poarta “dur”, dar in pat se transforma intr-un mielusel… sau nu? Daca nu prea gusti muzica rap, macar distreaza-te cu o parodie dupa 50 Cent!
Roach Egg - Crazy Al Cayne



5. Minimalistul

Isi spune “minimalist” pentru ca asculta muzica minimal… Pentru noi, necunoscatoarele, suna tot ca un fel de house, dar minimalistul spune ca e altceva. Asa o fi! Ideea e ca speram doar ca nu are si altceva… minim, daca-ntelegi ce vreau sa spun.
Austin Electro Warehouse Party - Hula Hoop




6. Microbistul infocat


Un tip obsedat de fotbal o sa fie in extaz daca ii pui o melodie… “patriotica” in timp ce faceti sex! Asa le are pe amandoua, fotbalul si sexul, nu-i asa? Tine-te bine, ca altfel intri in offside!
Nicolita te astept la cealalta portita


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.