Setari Cookie-uri

10 melodii de facut sex cu 10 tipuri de barbati

Emo, manelist, rocker sau minimalist, barbatul din patul tau te poate surprinde cu gusturile sale mai mult sau mai putin muzicale. Stii vorba aia din batrani, Cate bordeie, atatea obiceiuri, asa ca daca te trezesti in bordeiul unui tip care vrea neaparat sa-ti puna muzica in timp ce faceti sex, macar sa fii pregatita! Am intrebat in stanga si-n dreapta si astazi iti aratam cam cum sta treaba cu muzica, sexul si tipul de barbat cu care te afli in pat. Have fun!


7. Manelistul


Bine, nu inteleg de ce ai ajunge in pat cu un tip nebun dupa manele, dar, pana la urma, alegerea e a fiecareia! Daca vrei sa impaci si capra si varza, da-i mai bine sa asculte o parodie de manea… si sa speram ca se prinde si renunta la prostul obicei!
Jaja Jaga




8. Latin lover

Pasional si de nestavilit in pat, latin lover-ul te urca in al noulea cer, pe ritmuri de salsa. Asa am auzit, cel putin!
La Vida Loca – Ricky Martin (live)



9. Romanticul


Romanticul iti insira petale de trandafiri pe pat, aprinde lumanarele si parfumeaza intregul dormitor cu o aroma seducatoare, afrodisiaca. E atent la dorintele tale, te mangaie cu blandete si te tine in brate dupa ce faceti sex. Frumos, nu-i asa?
Lady in Red – Chris de Burgh




10. Rockerul

Asculta rock, se imbraca in negru si, daca are si un motor, te-ai pricopsit cu un rocker in adevaratul sens al cuvantului! Chiar daca pare hardcore la prima vedere, stie sa se poarte in pat si sa-ti ofere o partida de sex pe cinste – asta daca nu e mahmur dupa mega party-ul de aseara!
Shook me all night long – AC/DC


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.