Setari Cookie-uri

Parerea lui: O femeie provocatoare

Faptul ca D. s-a lasat agatata de tine in metrou, indiferent cat de impresionabila a fost replica ta, spune foarte multe despre ea. (Portiune taiata din comentariul de marti al Lolitei26 la Femeia, pe un piedestal?)

La randul ei, in mod subconstient, fiecare femeie incearca sa il testeze pe barbat luand-o razna, fiind isterica, aruncand vorbe dureroase, ca sa verifice daca se poate baza pe el in situatii stresante, sau ca sa se simta iubita. Acestea sunt provocari.

Prin inerenta informatiilor la care am acces cand vorbesc cu cineva, imi place sa lansez provocari care sa ridice stacheta, care sa provoace dezvoltare.

Seductia, in esenta, este o forma prin care un barbat o face pe o femeie sa se simta iubita pentru cine este, nu pentru cine se arata a fi, pentru cine tanjeste sa fie recunoscuta, nu pentru ceea ce afiseaza in exterior, de tipul: “daca am sa fiu draguta si simpatica, lumea o sa ma placa” – acelasi lucru e valabil pentru catei si clovni. Am dat doar un exemplu. E provocator, nu-i asa?

Dar, in cele din urma, seductia este marketing. Adica sa stii sa iti plasezi sentimentele in sufletul partenerului in asa fel incat acestea sa reprezinte implinirea necesitatilor sale, si sa le comunici pe canalele potrivite.
Vai, “ce perceptie lipsita de magie asupra iubirii!” – dar iubirea trebuie sa functioneze in relatii, remember? Care persoana sanatoasa la cap se asteapta ca o relatie sa functioneze doar pe baza implicarii emotionale, fara ratiune?

Indeosebi, pentru cititoarele acestui blog, am cateva provocari:

Te provoc sa fii femeia care ti-ai dorit sa fii, autentica, apreciata pentru cine esti, si nu conditionata pentru cum te comporti.

Te provoc sa cauti ce iti doresti si sa recunosti cu inima deschisa atunci cand gasesti ca e ceea ce ai cautat.

Te provoc sa ai grija de sufletul tau si sa te eliberezi de orice fel de lucruri materiale la care tii pe pamant.

Te provoc sa renunti sa mai investesti in cum arati si sa te respecti pe tine nu prin imaginea pe care incerci sa o vinzi.

Te provoc sa arati cine esti si sa fii iubita pentru aceasta.

Te provoc sa rezisti provocarilor din orgoliu. Nu ai nimic de demonstrat nimanui. Cine te iubeste, te iubeste neconditionat si are incredere in tine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.