Setari Cookie-uri

Parerea lui: O femeie provocatoare

Faptul ca D. s-a lasat agatata de tine in metrou, indiferent cat de impresionabila a fost replica ta, spune foarte multe despre ea. (Portiune taiata din comentariul de marti al Lolitei26 la Femeia, pe un piedestal?)

Te provoc sa te uiti patrunzator in ochii unei persoane pe care vrei sa o cunosti.

Societatea contemporana pare a invata femeile ca trebuie sa arate bine si exista o intreaga industrie care deserveste aceasta dorinta. Ca raspuns, barbatii trebuie sa cumpere mese la restaurant, sa plateasca benzina pentru plimbari, iesiri in oras, un intreg ritual menit sa deserveasca o foame tot mai mare de apreciere conditionata de investitia in imagine. Femeile vand imagine si barbatii cumpara aceasta imagine. Ceea ce rezulta sunt relatii la suprafata. Si iti dai seama la un moment dat: “hmmmm, parca nu asta voiam… desi m-am simtit bine o vreme”.

Unora ca acestia care cauta aparentele le spune Iisus Hristos unora ca acestia in continuarea fericirilor: (Evanghelia dupa Luca 6.25-26): “Vai, voua, celor ce sunteti satui acum, ca veti flamanzi. Vai voua, celor ce radeti acum, ca veti plange si va veti tangui. Vai, voua, cand toti oamenii va vor vorbi de bine; ca parintii lor asa le faceau proorocilor mincinosi.”

Te provoc sa traiesti, nu sa supravietuiesti.

Spune-mi ce crezi despre moarte ca sa-ti spun cum iti traiesti viata…

Dupa ce vei muri, de ce preferi sa-ti aduci aminte?

Te provoc… sa descoperi cu imaginatie frumusetea din sufletul tau dincolo de imagine!

Sursa: blogul Din dragoste pentru D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.