Setari Cookie-uri

10 mituri convingatoare despre sex

Cand vorbim despre sex aducem inevitabil in discutie si alte aspecte cum ar fi cele legate de boli, de sarcina, de dragoste, de respect, de comunicare, de frumusete, ingrijirea de sine si asa mai departe. Astfel ca miturile create in jurul sexului sunt numeroase si legate de tot felul de aspecte din viata noastra intrucat daca le-am aduna pe toate cu siguranta am scrie o carte foarte groasa.

Este intr-adevar frustrant sa vrei sa faci dragoste cu iubitul iar el sa nu aiba chef. Sunt normale intrebarile care se nasc cu privire la cauza lipsei dorintei lui de a face sex, insa afla care este cu adevarat cauza ci nu face din tantar armasar. Poate chiar e obosit, poate nu se simte bine sau cine stie ce alta cauza reala se ascunde in spatele libidoului scazut din momentul respectiv. Tie nu ti se intampla sa “te doara capul”?

3. Sperma, tratament pentru ten?

Sperma este buna la toate, vindeca acneea, sterge ridurile, intinereste pielea si cine stie ce alte minuni mai face. Oare? Sperma contine o serie de substante in special glucide (fructoza) si hormoni care au rolul de a hrani si mentine in viata spermatozoizii pana acestia ajung in organele genitale feminine care la randul lor prezinta un mediu propice pentru mentinerea viabilitatii spermiilor timp de cateva zile (mai putin vaginul cu pH acid care le distruge, dar nu pe toate). Pe scurt, sperma nu prezinta proprietati bactericide, dezinfectante, antiinflamatoare si in niciun caz nu are niciun component care sa poata estompa ridurile. Nici macar hidratanta nu este.

4. Cura de slabire cu... sex

Poti sa stai toata ziua deasupra si toata noapte dedesubt caci nu vei vedea rezultate reale in privinta siluetei. Sexul este epuizant, consuma energie, insa nu atat de multa incat sa consideri ca este mai bun decat sportul, ca poate inlocui cu succes un regim sanatos ori ca mobilizeaza grasimile din depozite. Sexul finalizat prin orgasm are alte roluri, fiind mai mult bun pentru echilibrul hormonal si psihic. Daca tot vrei o silueta de invidiat mai bine cauta sa mananci sanatos, in cantitati adecvate si sa te apuci serios de un program sportiv.

5. La menstruatie...

Cand stii ca e interzis, atunci parca iti doresti mai mult. Se spune ca sexul la menstruatie este foarte nociv si clar interzis. Exista un gram de adevar in toate acestea, insa nu mai mult. La menstruatie femeia este mai sensibila si mai predispusa infectiilor. Insa cercetatorii au aflat ca sexul la menstruatie poate fi foarte util femeii, regland echilibrul hormonal, crescand usor concentratia de testosteron, asadar rezultatele sunt minunate: menstruatie regulata, cu flux mult mai mic, disparitia durerilor si durata mai scurta. Daca amandoi acceptati ideea este in regula sa incercati. Mare grija la igiena ta si a partenerului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.