Setari Cookie-uri

10 mituri convingatoare despre sex

Cand vorbim despre sex aducem inevitabil in discutie si alte aspecte cum ar fi cele legate de boli, de sarcina, de dragoste, de respect, de comunicare, de frumusete, ingrijirea de sine si asa mai departe. Astfel ca miturile create in jurul sexului sunt numeroase si legate de tot felul de aspecte din viata noastra intrucat daca le-am aduna pe toate cu siguranta am scrie o carte foarte groasa.

10. La final fuga la baie!

Dusurile intravaginale realizate dupa un contact sexual neprotejat cu ejaculare intravaginala nu te vor proteja deloc de aparitia unei sarcini. Spermatozoidul este una dintre cele mai mici celule din corpul nostru, asa ca sansa de a elimina complet acele sute de milioane de spermatozoizi eliberati prin ejaculare este prea mica: unul singur ramas poate fecunda ovulul! In plus, daca nu folosesti substante adecvate spalaturilor vaginale (betadina, ceaiuri sau preparatele speciale disponibile in farmacii) risti sa iti tulburi flora bacteriana locala si sa te molipsesti cu o vaginoza bacteriana cauzata chiar de dusul “protector”.

Iti recomandam totusi sa dai o fuga la baie fiindca s-a constatat ca o buna parte din infectiile urinare ale femei sunt strans legate de “frecusul” din timpul actului sexual. Prin urmare, cercetatorii sunt de parere ca daca urinezi dupa inchierea actului sexual, cureti astfel uretra si scazi sansele de a te procopsi cu o infectie urinara. Cele care se stiu cu antecedente de infectii urinare ar trebui sa testeze si acest sfat simplu, fiindca este cu adevarat util.

Este deosebit de util sa vorbim despre aceste nelamuriri legate de sex. Cu siguranta va vin in minte citind acest articol si alte curiozitati sexuale care necesita lamurire. Va invitam sa ni le marturisiti si sa incercam impreuna sa elucidam misterele ce se ascund in spatele multor idei legate de sex!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.