Setari Cookie-uri

Oops, prima mea ejaculare feminina!

Oricat de mult am citi, ne-am documenta, am intreba in stanga si in dreapta la cei mai in etate si mai intelepti, trecuti printr-ale vietii, nu suntem niciodata suficienti de pregatiti pentru prima data. Dar sunt atatea premiere in viata noastra si avanpremiere la premiere si avanpremiere la avanpremierele premierelor..... incat, nici nu stiu exact cu care dintre ele sa incep...

Sa trecem acum la urmatoarea premiera, una placuta de aceasta data. Gandindu-ma acum la cum sunt structurate aceste evenimente in viata mea, merg dupa modelul, una calda, una rece. Prima data cand m-am sarutat, vai ce soc: sarutul se face cu limba? Cine-ar fi crezut? Pai da, putinele filme din acea perioada la care aveam acces prezentau un el si o ea care deschid gura si isi freaca buzele unele de altele. Cine sa-si inchipuie ca si intampla si altceva in spatele cortinei?

Retraiesc si acum surpriza pe care mi-a facut-o colegul meu drag si blond din a treia banca, de pe randul din mijloc, in prima excursie organizata cu clasa. Jucam sticluta si asa mi-a fost norocul, sa fim eu de o parte si el de alta a sticlutiei. Nu aveam cum sa ma eschivez, doar intrasem in joc de buna voie. Am ramas masca, pret de cateva milisecunde, cand mi-a” varat “ limba, iar eu, dupa revenirea din soc, am reusit sa ma adun si sa-i raspund cu aceeasi moneda. Imi spunea cineva, odata demult, parca au trecut secole de atunci, ca in momentul in care incepem sa depanam amintiri, imbatrinim. Poate ca am imbatranit, dar imi face placere sa-mi reamintesc, acum cu voi, bucati din existenta mea.

Of ... si dupa modelul expus mai sus, urmeaza acum una rece, peste care, insa, am sa trec destul de repede, nu pentru faptul ca a fost o experienta traumatizanta, ci pentru ca s-a intamplat repede si a fost facuta din razbunare. Ati ghicit e vorba de “ prima data” cand am facut dragoste, sex, iubire sau cum vreti voi sa-i spuneti.

S-a intamplat intr-o zi friguroasa de ianuarie, si, desi, ca si la cealalta experienta, eram bine documentata deja din carti, filme si surse fiabile gen prietenele mele, pot sa spun ca am ramas cu un gust amar. Uitandu-ma acum in urma nu inteleg de ce am amanat acest moment si am vrut sa ma pastrez pentru cineva pe care il iubeam, pana cand am facut-o din razbunare, cu un tip intalnit la un bairam. Nu cred ca ma durea mai putin, daca o faceam cu cineva drag, dar am zis ca o sa trec repede peste aceasta parte, tocmai pentru ca nu a fost un moment intens sau placut.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.