Setari Cookie-uri

Oops, prima mea ejaculare feminina!

Oricat de mult am citi, ne-am documenta, am intreba in stanga si in dreapta la cei mai in etate si mai intelepti, trecuti printr-ale vietii, nu suntem niciodata suficienti de pregatiti pentru prima data. Dar sunt atatea premiere in viata noastra si avanpremiere la premiere si avanpremiere la avanpremierele premierelor..... incat, nici nu stiu exact cu care dintre ele sa incep...

Desigur ca pana la evenimentul pe care am sa vi-l relatez, au mai fost si alte” prime dati” : “prima data” cand am avut un orgasm, “ prima data” cand am avut orgasme multiple si multe alte experiente similare. Insa nicunul dintre ele nu egaleaza ca intensitate si placere ceea ce am trait de curand. Auzisem prima data de ejacularea feminina acum cativa ani si, avida de cunoastere in tot ce inseamna explorarea propriei sexualitati, am inceput sa caut cat mai multe informatii cu privire la aceasta. Imi amintesc tot prima data cand am auzit de termenul de orgasme multiple, si mie imi suna cam asa: o poveste cu final fericit , pe care apuca sa o traiasca putine femei... asta gandeam pana mi s-a intamplat sa le experimentez, si in acele momente credeam ca nu exista ceva mai minunat pe lume.... dar omul cat traieste invata.

Stiam din ceea citisem ca doar un procent si mai mic decat cel al femeilor care experimenteaza macar o data in viata orgasmul multiplu, ajung sa ejaculeze. Parerile referitoare la explicatia medicala erau diferite, insa marea majoritate se referea la existenta unei “prostate” feminine, ea fiind vinovata de producerea acelui lichid care tasneste in momentul orgasmului. Trebuie sa recunosc ca eram atat de curioasa cu privire la acest “fenomen” incat, am cautat , desi nu sunt amatoare de pornografie, filmulete explicite si demonstrative. Eram fascinata de toate femeile pe care le vedeam atingand acele orgasme, si usor invidioasa pe ele.

Si cand pierdusem speranta ca voi trai vreodata asa ceva.....si de aici incepe aventura mea......weekend-ul trecut am fost invitata de proaspatul iubit impreuna cu prietenii lui o cabana in Poiana Brasov. Asa ca vineri am purces catre un sfarsit de saptamana care se anunta plin de distractie. Motivul principal al invitatiei era aniversarea zilei de nastere a unuia dintre prietenii iubitului meu. In seara de sambata am organizat o petrecere pe cinste, cu o masa plina de bunatati si bineinteles bautura pentru toate gusturile. Dupa miezul noptii, cand licoarea lui Bachus si-a cerut putin drepturile, m-am retras cu Bogdan, asa il cheama pe iubitul meu, intr-una din camerele cabanei. Se pare ca nu eram singurii excitati din acea seara, pentru ca in camera am dat peste un alt cuplu care erau deja destul de prinsi in itele amorului. Ne-am cerut scuze pentru intrarea inopinata si am vrut sa ne retragem, cand un celalat barbat din camera se ridica si ne invita sa ramanem.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.