Setari Cookie-uri

Oops, prima mea ejaculare feminina!

Oricat de mult am citi, ne-am documenta, am intreba in stanga si in dreapta la cei mai in etate si mai intelepti, trecuti printr-ale vietii, nu suntem niciodata suficienti de pregatiti pentru prima data. Dar sunt atatea premiere in viata noastra si avanpremiere la premiere si avanpremiere la avanpremierele premierelor..... incat, nici nu stiu exact cu care dintre ele sa incep...

Partenera lui, probabil socata sau jignita de indrazneala individului, a iesit furioasa din camera. Nu stiu ce a fost in capul meu, dar am inchis usa dupa ea, si m-am lasat dusa de val. Aveam fantezia aceasta cu doi barbati, dar era doar o fantezie ascunsa si nu ma gandeam ca o sa ajung sa o traiesc. Cel mai tare m-a uimit Bogdan, care a fost de acord sa ma imparta cu celalat.

Am trait cea mai ....... experienta din viata mea. A fost incredibil sa vad doi barbati extrem de excitati, care se completau minunat, si care m-au dus pe culmile exatzului. Au urmat cateva ore din care imi amintesc doar franturi , restul imi amintesc ca o senzatie de orgasm continuu. Insa ce m-a adus pentru o secunda cu picioarele pe pamant, ca apoi sa ma arunce in inaltul cerului, a fost momentul in care erau amandoi in mine si am avut cel mai lung si puternic orgasm din viata mea. Un orgasm care s-a incununat cu o ejaculare si care m-a tinut in priza cu contractii timp de minute intregi.

“Prima mea ejaculare” – nimic din ce am citit, povestit sau vazut nu m-a pregatit, zic eu, pentru acest lucru. E o experienta greu de transpus in cuvinte, sau cel putin mie, imi lipseste indemanarea si mestesugul de a transpune in cateva randuri ce am simtit atunci. Nu-mi ramane decat sa va doresc sa traiti si voi minunea acestui orgasm. Nu cred ca e important contextul in care se intampla, ci faptul ca se intampla!

Am deschis atunci o poarta, de fapt sunt doua. Una pe care stiu ca voi pasi de fiecare data cand voi face sex, si ca orgasmele mele vor fi unice si extarordinare... si cealalta poarta .... ati ghicit-o.... acum ca am ajuns sa fiu impartita de doi barbati, imi dau seama ca mi-ar place si cu, de ce nu, .... trei???

O poveste de Carrmen_V

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.