Setari Cookie-uri

Un afrodiziac trist: ea era geloasa ca umbra unei idei

Mintile noastre descopera punctul G(elos) inaintea partenerului care, oricum, nu mai insista de mult. Linistea desavarsita e toxica pentru cuplul neobisnuit cu adrenalina dietetica. Imediat ce teama ta se vestejeste, apar ideile tampite ale celuilalt. Blazarea are un afrodiziac de cojocul tau: gelozia.

Nu, doamnelor, barbatii la care poftim noi nu-si proceseaza iubirile in foalele abdomenului, ei aleg cu ochii si cu frica. Daca nu stau cu grija noastra, zvacnetul lor de dorinta se atrofiaza - si nu atat de lent cum credeam. Asa patim si noi, asa constata si ei: adrenalina improscata de nesiguranta noastra ajunge, la capatul unor transformari morale, sa lucreze ca un afrodiziac.

BUZZ-unareli erotice

Am tras de controversa asta de multe ori, in discutii congestionate cu prietenele mele. Ma uitam prostita cum delirau cu ochii-n slava cerului, explicandu-mi mie ca o femeie devotata, atractiva, gospodina si mamoasa are prerogativa de a tine o casnicie-n haturi. Ca, atata vreme cat barbatul devine dependent de tine, nu exista riscul sa-l pierzi. Nu stiu ce ma enerva mai tare, moliciunea lor sau faptul ca nu faceau nicio deosebire intre dependenta de-o musaca bine gatita si un orgasm civilizat.

Ulterior, dupa kilometri de pledoarii, admiteau si ele ca nu mai erau asa de animate erotic, in trandava lor relatie. Ca lucrurile se potolisera si faceau „dragoste“ cam o data pe saptamana, de obicei in weekend, ca sa nu stea cu grija. Si ca, desigur, nu mai au apetenta de la inceput, dar ca e „un fenomen normal“. De-aici incolo, resemnarea devenea maligna, erau intr-o confuzie totala.

La un moment dat, cand nu mai credeam ca gasesc vreun martor al acuzarii, una dintre amice s-a detasat de turma si-a povestit cum a redevenit ea indragostita nebuneste de sotul pe care il incadrase deja, intr-un timp, la categoria certitudini plicticoase. Zice ca, indestulata de dulceata fidelitatii lui, a ajuns sa-l considere prea nesigur pe el si prea dependent de ea. Evident, n-a ajuns in stadiul sa-i si spuna parerea ei sincera, dar a ajuns pe internet, unde a cunoscut, inevitabil, un tip.

Amantul virtual locuia la celalalt capat al lumii, asa ca, pentru moment, se multumea cu dragostea artizanala. Batucita insa de fantezii incitante, ea refuza sistematic orice fel de sex conjugal, tragand de amanari penibile, de scuze atat de banale, ca pareau niste glume cretine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.