Setari Cookie-uri

Un afrodiziac trist: ea era geloasa ca umbra unei idei

Mintile noastre descopera punctul G(elos) inaintea partenerului care, oricum, nu mai insista de mult. Linistea desavarsita e toxica pentru cuplul neobisnuit cu adrenalina dietetica. Imediat ce teama ta se vestejeste, apar ideile tampite ale celuilalt. Blazarea are un afrodiziac de cojocul tau: gelozia.

Dupa vreun an in care inima si hormonii lui au descoperit ca au o ramasita de demnitate, si-a gasit si el o relatie extraconjugala, dar ceva mai concreta decat a ei: o amanta, la birou. Nevasta a profitat, o vreme, de faptul ca absentele lui prelungi ii dadeau sansa de a-si razleti online prinosul de iubire ilicita. Pana cand revelatia i-a zbarnait in cuget si a simtit cum se invarteste casa cu ea.

Pentru prima data, a lipsit de la apel pe chat, fiindca era ocupata cu investigatiile domestice: buzunare intoarse pe dos, e-mail-uri sparte, facturi de celular recuperate din gunoi. La capatul acestui smotru, adevarul a ranjit ca voda Lapusneanu: sotul ei isi revarsa inflacararile sexuale in alt pat si-n alta relatie.

Si-atunci ea, nevasta care pana atunci nu stia ce migrene si cicluri dureroase sa mai invoce in apararea lenei si inapetentei ei erotice, a capiat, si-a parasit iubitul de pe internet cu un Delete Contact si nu i-a mai raspuns niciodata, desi el i-a tot trimis cate-un Buzz suicidal. Si nu s-a lasat pana nu si-a recuperat barbatul din gheara concurentei.

Toate astea au fost posibile cu sprijinul nepretuit al unei senzatii careia ii multumim pe aceasta cale: libidoul produs, pe cale sintetica, de catre o gelozie moderna si performanta.


Un articol de Simona Catrina

Sursa: RevistaTango.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.