Setari Cookie-uri

De la vis la realitate

Viata m-a invatat ca in calea succesului exista mereu incercari care te pandesc la colt si asteapta sa iti zdruncine moralul.

Da, un vis si cand ma refer la vis nu ma refer la scenariile pe care subconstientul tau le zamisleste in timp ce dormi ci la un vis ca si ideal.

Acum vreau sa-ti pui urmatoarea intrebare.

Care e visul meu in viata?

Cum as putea sa-l descriu cat mai bine, cu detalii, cum m-ar face sa ma simt cand s-ar implini si mai mult: sunt gata sa fac orice pentru visul meu?

Ia o foaie de hartie, dar ia-o chiar acum si scrie care e visul tau in viata.
In fiecare zi avem zeci de ritualuri, unii oameni sunt reactivi iar altii sunt proactivi. Ce inseamna asta si care e diferenta dintre ei? Poate ai auzit si tu ca unii oameni fac lucrurile sa se intample si sunt unii oameni care lasa lucrurile la voia intamplarii. Exact despre asta vorbesc.

Tu ce fel de persoana vrei sa fi?

Bun sa mergem mai departe!

Ai sa-mi spui bine dar daca eu visez sa am un avion, un yacht si conturi de milioane de euro cum poate sa se intample asta cand eu sunt un simplu angajat? Niciodata in viata asta n-am sa reusesc.
Vrei sa-ti spun parerea mea?
Da ti-o spun! Chiar nu ai sa reusesti niciodata! De ce? Pentru ca nici macar nu crezi! Pentru ca daca cineva iti spune ca nu ai dreptul sa visezi la asa ceva tu imediat incetezi sa visezi si nu faci nimic pentru visul tau. Tot ceea ce traiesti azi influenteaza ce se intampla maine in viata ta. Totul in viata este actiune!
Ai un vis, actioneaza! Nu maine, nu poimaine ci incepe de astazi. Maine e un cuvant capcana.

Deseori spunem, de maine o sa merg la sala, de maine o sa ma ocup de dezvoltarea mea personala, de maine n-o sa mai pierd timpul, de maine, de maine, de maine si niciodata nu facem ceea ce spunem.

Tu esti responsabila de ceea ce traiesti si numai tu poti influenta ceea ce vei trai de acum incolo. Daca nu intelegi ca tu est propria stapana a vietii tale si ca tu ai putere asupra gandurilor si creierului tau nu vei reusi niciodata.

Aud mereu :

Ce e in nergula cu mine, de ce nu pot sa experimentez ceea ce imi doresc?
De ce nu am noroc in viata?
Nu am destula iubire in viata mea, nu am destui bani in viata mea, nu stiu ce sa fac sa o scot la capat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.