Setari Cookie-uri

De la vis la realitate

Viata m-a invatat ca in calea succesului exista mereu incercari care te pandesc la colt si asteapta sa iti zdruncine moralul.

Cum poti ajunge totusi sa iti indeplinesti idealurile si care sunt pasii care te duc mai aproape de visul tau?

Am analizat oamenii de success, am experimentat, am trait, am tras concluzii si am descoperit un sistem pe care ti-l impartasesc si tie. Mai intai ia aminte la urmatoarele randuri:

Daca n-ai un vis nu esti, nu existi, fiindca “ un om asa cum gandeste, asa si este. Tu cine esti? Esti ceea ce gandesti: Ai grija de gandurile tale pentru ca se transformǎ in vorbe! Ai grija de vorbele tale pentru ca se transforma in fapte! Ai grija de faptele tale pentru ca se transforma in obiceiuri! Ai grijǎ de obiceiurile tale pentru ca iti definesc caracterul, iar caracterul va influenta destinul si viata ta!" Frank Outlaw

1. Primul pas este sa-ti stabilesti un vis.
Nu mai sta pe ganduri! Teoria e teorie dar fara actiune ea nu inseamna nimic, Ia o foaie de hartie si scrie, scrie, scrie,
Care sunt obiectivele pe care vrei sa le atingi?
Pe plan material, spiritual, emotional?
Poti sa le scrii pe foi colorate, pe orice important este sa urmezi pasul 2.
Lipeste expresia visurilor tale intr-un loc unde le poti vedea zilnic.
Poti sa le pui pe pereti, pe tabla la birou, in camera ta pe tavan important este sa le vizualizezi de cat mai multe ori. Este important sa folosesti timpul prezent la exprimarea visurilor.
De exemplu:
Am in viata mea un barbat minunat si o relatie sanatoasa!
Am masina visurilor mele!
Am pianul pe care atat mi l-am dorit.
Scrie absolut tot ceea ce iti doresti, fara sa te gandesti ca e realizabil acum sau nu. Poti sa lipesti si poze care exprima cat mai bine ceea ce iti doresti.

Pasul 2. Vizualizare.
Cum facem vizualizarea?
Iti doresti o masina nu?
Iti doresti un barbat minunat, stiu.
Priveste in fiecare dimineata cand te trezesti sau cand ai un moment de respiro imaginea pe care ai lipit-o si viseaza cu ochii deschisi. Hai viseaza! Nu e nimic rau in asta si fara sa-ti dai seama te ajuta! Te simti minunat nu? Investeste emotii in procesul de vizualizare. Imagineaza-ti ziua in care ai acel lucru, cum te simti, cum incepi sa zambesti,cum te bucuri de reusita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.