Setari Cookie-uri

De la vis la realitate

Viata m-a invatat ca in calea succesului exista mereu incercari care te pandesc la colt si asteapta sa iti zdruncine moralul.

Poti sa faci procesul de vizualizare in timp ce asculti muzica de relaxare sau pur si simplu. Nu lasa pe nimeni sa-ti deranjeze visul!

3. Pasul 3
Fa-ti un caiet al visurilor cu toate obiectivele pe care vrei sa le atingi in urmatoarele 12 luni.
Aloca o pagina sau 2 descrierii exacte a ceea ce iti doresti, scrie data in care ti-ai stabilit obiectivul si un deadline pentru indeplinirea lui.
Ai grija sa descrii cu lux de amanunte fiecare obiectiv. Lipeste poze daca ele te fac sa vizualizezi mai bine.

4. Pasul 4. Scrie in fiecare zi ce ai facut astazi pentru visul tau. Nu e suficient sa visezi daca nu actionezi. S-ar putea sa-ti vina o ideea despre cum ai putea sa ajungi la indeplinirea lui, noteaz-o. Aminteste-ti ca pentru a conduce o masina in noapte nu trebuie sa vezi decat 100 m in fata. Chiar daca nu stii acum cum poti ajunge la indeplinirea visului tau, crezi in el cu toata fiinta ta si creierul va incepe sa lucreze pentru tine si te va duce mai aproape de indeplinirea a ceea ce ti-ai propus.

5. Factorul de asteptare. Nu putem stii exact cat va dura pana visele noastre devin realitate.
Gandurile influenteaza evenimentele. Pana aici e ok. Ai sa spui, da dar cand realitatea ne afiseaza atatea probleme de rezolvat pe zi, cand mai am timp sa ma gandesc la visurile mele?
Bun, Avem o solutie si pentru asta. Poti sa-ti iei un factor de asteptare. Ce e un factor de asteptare? Alegeti un obiect mic, pe care poti sa-l porti cu tine si care sa iti reaminteaza mereu care e visul tau. Poate avea si efect motivant si cu siguranta nu te va lasa sa uiti.
Daca iti doresti o masina, poti sa iti iei un breloc, daca iti doresti o persoana in viata ta, poti sa alegi. Fii creativa si gaseste ceva pentru cel mai maret vis al tau.

Cum poti trai fara sa ai un ideal? Cum poti sa nu stii ce iti doresti in viata ta? Pentru mine e o dilema. Fii constienta si inteligenta! Fii printre aceia care fac lucrurile sa se intample nu cei care lasa lucrurile la voia intamplarii.
Proactiva nu reactiva!

Mai am cateva sugestii pentru tine!

Vor fi multi care iti vor spune ca nu poti pentru ca ei insisi nu sunt capabili de a reusi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.