Setari Cookie-uri

4 Adevaruri despre Infidelitate

Infidelitatea e pusa la zid drept principalul motiv pentru distrugerea relatiilor si chiar si al casniciilor. Intr-o societatea ce se mandreste cu monogamia, poligamia fara acte pare sa fie dusmanul public numarul unu.

Mai putin stiut e faptul ca femeile sunt predispuse sa insele mai ales in perioada de ovulatie, cel putin asa sustin expertii.

4. Oricat te-ai chinui, nu poti face nimic sa iti protejezi relatia de infidelitate. Cand afla ca au fost inselate multe femei se intreaba ce au gresit, ce au facut sau ce nu au facut pentru a-si multumi partenerul. In final ajung sa se invinovateasca pentru greseala celuilalt. In realitate, oricat ar incerca cineva sa faca totul perfect pentru partenerul de viata, sa ii indeplineasca fiecare dorinta de orice natura ar fi ea, nu exista garantii ca acesta nu va insela. Unii oameni inseala chiar si partenerii de viata perfecti pentru motivul ca s-au saturat de perfectiune.

M. Gary Neuman, autorul cartii “Adevarul despre infidelitate”, precizeaza ca exista barbati care ar insela indiferent de conditiile relatiile in care se afla, indiferent de calitatea vietii intime sau de aspectul fizic al prietenei/sotiei. In ciuda a ceea ce se crede, putini barbati (cam 10%) isi aleg o amanta care sa fie mai frumoasa sau mai slaba decat actuala partenera.

Prin urmare eforturile pe care le faci in cuplu pentru a-ti face fericit partenerul de viata vor diminua sansele ca acesta sa calce stramb dar nu vor indeparta complet pericolul. Tot ce mai poti face in rest e sa te rogi ca barbatul de langa tine sa aiba un simt al familiei si astfel sa spuna “nu” tentatiei. Secretul unei relatii fericite e, la urma urmei, multa comunicare impletita cu multa intelegere, cu rabdare si cu un graunte de noroc.

Un articol de Ioana I


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.