Setari Cookie-uri

Despre secretele unei relatii

Nu trebuie sa mai ai nevoie de ei mi s-a zis o ipoteza a unei femei care isi doreste sa-si refaca viata langa un el, intr-o relatie.

Pe langa nevoia de siguranta si confort, oamenii au nevoie de DIVERSITATE, de nesiguranta, de surprize si provocari. Altfel apare plafonarea. Cu totii spunem ca ne plac surprizele, insa de fapt ne referim la surprizele placute, la surprizele care intruchipeaza de fapt o dorinta de-a noastra.

Celelate le luam ca pe o amenintare.

Poate ai auzit expresia, pentru orice femeie exista un barbat care s-a plictisit de ea. Hmm, ma intreb daca este o preconceptie sau pur si simplu efectul plafonarii fetelor dupa ce se vad in relatie. Daca nu-l stimulezi, daca nu ii oferi provocari partenerului tau, s-ar putea sa caute diversitatea in alta parte.

A treia nevoie se numeste IMPORTANTA. Cu totii cautam metode prin care sa ne simtim importanti. Unii vor sa atraga atentia prin modul cum se imbraca, altii prin comportamentul cat mai in afara regulilor, altii vor sa se simta importanti pentru cel de langa ei. De fapt fiecare isi doreste sa isi indeplineasca aceasta nevoie in relatia cu partenerul lui, si in momentul in care acest lucru nu e posibil pot cauta in exterior o varianta alternativa.

Una din cele mai importante nevoi umane este nevoia de CONEXIUNE SI DRAGOSTE. Poti sa ai success in toate aspectele vietii tale, pot sa ai succes in viata profesionala, in viata personala, sa ai prieteni minunati insa nu vei fi implinita daca aceasta nevoie nu iti este satisfacuta.

Apoi extrem de importanta este dezvoltarea, si iti vorbesc despre DEZVOLTAREA PERSONALA

Spiritual
Emotional
Daca nu te dezvolti mori.
Si ultimul prag il reprezinta nevoia de CONTRIBUTIE. Nu traim singuri si o data cu conexiunea se naste dorinta de a trece peste nevoile noastre si a da mai departe. Cautam sa ne satisfacem propriile nevoi dar simtim totodata nevoia de a contribui la satisfacerea nevoilor celorlati.

Apar tot felul de intrebari. Relatia ta nu functioneaza asa cum ar trebui sau vrei sa stii care e cheia spre a initia o relatie santoasa si fericita.

Studii si experiente au demonstrateca barbatii traiesc sa le faca pe femei fericite. Tine cont de asta, daca el te vede nefericita, indiferent cat de mult te iubeste s-ar putea sa plece cat vezi cu ochii. El nu isi vrea femeia de langa el nefericita. Oricat de mult il acuzi tu ca nu-I pasa, sau nu intelegi cum poate sa plece pur si simplu lasand in urma tot ce-a fost intre voi, gandeste-te ca poate o face pentru ca nu-si satisface aceasta nevoie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.