Setari Cookie-uri

Te recunosti pe aici? 5 tipuri de femei de care barbatii fug mancand pamantul

Nu numai femeile sunt cele care se tin deoparte de unii barbati pe motivul ca au iesit cu anumite defecte de pe banda de asamblare. Poate ca noi cautam mai asiduu jumatatea perfecta si suntem un pic mai dure cand vine vorba de alegerea acesteia. Totusi asta nu inseamna, precum considera multe femei, ca barbatii vor doar sex acesta fiind principalul (si de multe ori singurul) criteriu pe care il aplica in alegerea unei partenere. Vei fi uimita sa afli ca barbatii au si ei propriile categorii de femei de care se feresc ca de ciuma indiferent de cantitatea si calitatea sexului.

Problema cu femeia care nu stie sa taca e ca adesea are si tendinta de a controla totul. Aceasta va fi foarte usor deranjata de fiecare aspect, oricat de mic ar fi el, si va avea grija sa ii spuna asta cu lux de detalii partenerului, ba chiar sa ii mai si repete de cateva ori. Si in tot acest timp barbatul de langa nu isi doreste decat ca ea sa taca.

O varianta la fel de rea e femeia care vorbeste tot timpul dar nu are nimic de spus. Aceasta poate vorbi ore intregi despre ce au mai facut vecinele, ce se intampla pe strada, ce au mai facut prietenele ei, ce pantofi sau haine la reducere, dar care de fapt nu erau la reducere, si-au cumparat, etc. Acest tip de femeie pare sa fie foarte preocupata de viata ei si a altora. Isi povesteste toata viata cu lux de amanunte si pe un ton adesea superior (de multe ori neintentionat). In plus mai este si foarte dramatica in povestirile ei punand accentul pe fiecare mica traire. Tipul asta de discutii ii plictisesc pe barbati in primele 5 minute (cel mult); nu se vor gandi de doua ori inainte sa puna punct.

2. Femeia depresiva

Cunoscuta si ca femeia “Zellweger”, dupa faimoasa actrita ale carei roluri par a fi intruchiparea acestui tip, acesta nu face decat sa ii exaspereze pe barbati, probabil pentru ca, cel mai adesea, motivele depresiilor si crizelor de anxietate le par acestora lipsite de importanta. Sincer totusi, cui i-ar placea sa stea alaturi de o femeie care face o criza de isterie cand isi rupe o unghie si trage concluzia ca intreg universul e impotriva ei? Descrierea este intr-adevar exagerata, totusi exista foarte multe femei ce fac din tanar armasar.

Poate ca la inceput barbatii vor simti compasiune insa, in timp, crizele de anxietate, nesigurantele, lacrimile pot deveni destul de plictisitoare. Acestea sunt, la urma urmei, semne ale nesigurantei si ale incapacitatii de adaptare la cerintele lumii moderne. Incapabila sa ia o decizie legat de orice ar face, aceasta are crize de anxietate a calor cauze sunt adesea neimportante.

Femeia depresiva este o femei nesigura ce simte nevoia de a fi tot timpul incurajata de cel apropiat insa nici asigurarile nu par sa functioneze. Treptat toate nesigurantele ei (legate de cuplu, loc de munca, viata in general) se vor rasfrange si asupra partenerului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.