Setari Cookie-uri

Te recunosti pe aici? 5 tipuri de femei de care barbatii fug mancand pamantul

Nu numai femeile sunt cele care se tin deoparte de unii barbati pe motivul ca au iesit cu anumite defecte de pe banda de asamblare. Poate ca noi cautam mai asiduu jumatatea perfecta si suntem un pic mai dure cand vine vorba de alegerea acesteia. Totusi asta nu inseamna, precum considera multe femei, ca barbatii vor doar sex acesta fiind principalul (si de multe ori singurul) criteriu pe care il aplica in alegerea unei partenere. Vei fi uimita sa afli ca barbatii au si ei propriile categorii de femei de care se feresc ca de ciuma indiferent de cantitatea si calitatea sexului.

3. Femeia ce se agata de partener

Femeia ce pare ca nu poate sa faca nimic fara barbatul de langa intra in categoria femeilor nesigure. E tipul de femeie care isi suna partenerul toata ziua, care preia hobbiurile lui si care vrea sa stie fiecare mic detaliu referitor la felul in care acesta si-a petrecut ziua. Prin urmare ea poate deveni foarte usor de-a dreptul enervanta. Intregul ei univers pare sa fie barbatul de langa ea ajungand pana in stadiul in care nu mai are o viata a ei.

Aceasta femeie va dori sa acapareze fiecare domeniu si sentiment al partenerului de viata. Ceea ce ea nu poate intelege e ca ii consuma acestuia toata energia si toata rabdarea astfel incat la un moment dat nu va mai putea sa ii satisfaca nevoia de atentie. Prin dorinta ei de a nu se dezlipi de iubit il sufoca pe acesta. Trebuie sa intelegem cu totii ca fiecare are nevoie de spatiu, de propria libertate si de putina intimitate. Indiferent ca lucram, ne uitam la un film sau, pur si simplu, ne uitam fix la un punct din perete, vrem sa avem libertatea de a fi singuri cand facem asta si de a pastra pentru noi aceasta informatie.

Oricine mai simte din cand in cand nevoia de a fi departe de cei dragi, indiferent de cat de mult ii iubeste. Petrecand fiecare secunda alaturi de acelasi om ar innebuni pe oricine. Exista momente in care vrem sa fim singuri sau doar cu prietenii nostri sau pentru a discuta sau pentru a ne relaxa intr-un alt fel. O relatie nu inseamna ca partenerii trebuie sa fie lipiti.

4. Femeia care vrea sa se marite

Nu vorbim aici de acele femei ce dupa o relatie de durata incearca ca le explice partenerilor ca ar cam fi cazul sa legalizeze toata treaba ci de femeile ce nu se pot gandi decat la maritis, chiar si atunci cand sunt la prima intalnire cu un barbat. In general casatoria e principalul scop in viata pentru ele si le este bine intelenita in cap varsta exacta la care ar trebui sa se marite.

Acest tip de femeie nu cauta o relatie, nu cauta iubire, cauta casatorie. Nimeni nu vrea sa auda de la prima intalnire sau de la a doua unde se va tine nunta si ce nume vor avea copii.O relatie care incepe astfel promite sa fie una foarte stresanta in care barbatul se va simti intotdeauna presat sa faca marele pas. In plus, o astfel de femeie lasa impresia ca nu ii pasa atat de mult cu cine se marita; ceea ce conteaza pentru ea e actul in sine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.