Setari Cookie-uri

Te recunosti pe aici? 5 tipuri de femei de care barbatii fug mancand pamantul

Nu numai femeile sunt cele care se tin deoparte de unii barbati pe motivul ca au iesit cu anumite defecte de pe banda de asamblare. Poate ca noi cautam mai asiduu jumatatea perfecta si suntem un pic mai dure cand vine vorba de alegerea acesteia. Totusi asta nu inseamna, precum considera multe femei, ca barbatii vor doar sex acesta fiind principalul (si de multe ori singurul) criteriu pe care il aplica in alegerea unei partenere. Vei fi uimita sa afli ca barbatii au si ei propriile categorii de femei de care se feresc ca de ciuma indiferent de cantitatea si calitatea sexului.

Primele luni ale oricarei relatii ar trebui sa fie lejere, inca in acea faza in care partenerii asteapta sa vada cum merg lucrurile. Nu e placut pentru nici unul dintre parteneri cand unul pare a fi sigur ca numai moartea ii va desparti pe cand el/ea pe cand celalalt incearca inca sa isi dea seama daca un anumit aspect al relatiei ii place sau displace.

5. Femeia nebuna

Nu va imaginati camasi de forta si sedative, desi uneori ti se pare ca ai nevoie si de ele pentru a calma o astfel de femeie. Femeia nebuna, cunoscuta si ca femeia “Jolie” (dupa Angelina Jolie) e seducatoare, misterioasa, interesanta, si complet sarita de pe fix. Dependenta de adrenalina, si maniaco-depresiva aceasta femeie pare initial foarte sigura pe ea. O analiza mai atenta dezvaluie insa ca e doar distructiva. Te poti astepta sa o vezi pe o motocicleta mergand pe o roata pe mijlocul strazii in ora de varf sau furand ceva dintr-un magazin doar pentru ca e amuzant.

Femeia nebuna este foarte schimbatoare. Intr-un moment poate fi bine dispusa si draguta pentru ca in momentul urmator sa simta nevoia de a lovi pe cineva. In plus, aceasta are si o problema grava cand vine vorba de barbati: inca nu s-a hotarat daca ii plac sau ii uraste din adancul inimii. Inventivitatea ei dar si accesele de furie promit unui barbat ca nu se va plictisi niciodata insa ii mai transmit si ca nu au nici o sansa la viata linistita.

Fiind initial perceputa ca misterioasa, torturata de angoase de o profunzime neinteleasa, femeia “Joli” are un efect magnetic asupra barbatilor. Nu dureaza prea mult pentru acestia sa isi dea seama ca nu ii pot face fata si ca daca ii raman alaturi au sanse mari sa sfarseasca printr-o prapastie sau intr-un accident de trafic.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.