Setari Cookie-uri

5 + 1 Motive pentru care nu te-a mai sunat

Prima intalnire e intotdeauna un motiv de fericire, de teama, de curiozitate, de emotie dar si de exaltare. Ni se pare ca prima intalnire e cea mai grea deoarece nu stim la ce sa ne asteptam si nu stim ce se asteapta de la noi. Daca il intalnim pe Fat Frumos si dam cu piciorul la tot din cauza unui cuvant spus fara a fi gandit? Prima intalnire este un fel de test eliminatoriu, daca nu treci cu bine de ea poti spune adio unei alte sanse.

3. A intalnit pe altcineva intre timp sau era deja intr-o relatie cand ati iesit impreuna. Nu exista nici o lege care sa-i impiedice pe oamenii ce sunt deja intr-o relatie sa stabileasca intalniri cu persoane de sex opus si apoi sa minta. Cum crezi ca incep unele aventuri? Asta nu inseamna ca e moral, decent sau ca nu ar trebui sa existe o lege care sa interzica asemenea practici. Dar pana una alta se pare ca pescuitul in mai multe lacuri nu e o ceva iesit din comun. Rusine cui o face! In cazul acesta nu e nimic ce ai fi putut sa faci pentru a preveni situatia.

4. Nu a primit ceea ce a vrut. Sexul la prima intalnire e un subiect destul de aprins. Unele persoane nu au nimic impotriva pe cand altele considera ca nu e o idee foarte buna sa treci direct de la “Salut! Ma numesc…” la “A fost bine si pentru tine?”. In fapt totul depinde de ceea ce cauti: o relatie sau sex. Daca tu cauti o relatie si el cauta doar sex atunci e de inteles de ce nu a sunat, precum si vice-versa. Asta nu inseamna ca trebuie sa te arunci in bratele lui pentru ca aceasta e singura modalitate in care il vei revedea. Din contra, daca vrea numai sex si a obtinut ceea ce vrea atunci ce motiv ar mai avea sa sune?

Mai exista un alt scenariu in care tu ai hotarat ca vrei sa faci sex la prima intalnire insa partenerul tau cauta mai degraba o relatie. Arareori un barbat cu ganduri serioase se va combina cu o femeie pe care o percepe ca fiind libertina.

5. Doreste sa te protejeze. Revenim aici la problema scopurilor diferite. Unii barbati nu cauta relatii ci vor doar sa se distreze, asta neinsemnand neaparat sex. Mai exista acele situatii, destul de rare din pacate, in care un barbat nu suna deoarece te place indeajuns de mult incat sa nu vrea sa te raneasca inutil dar nu te place indeajuns de mult pentru a merge mai departe. Daca si-a dat seama ca il placi si cauti ceva pe termen lung in timp ce el cauta doar “antrenament fizic intens” atunci e posibil sa faca alegerea in locul tau si sa nu mai sune. In cazul acesta gandeste-te ca ti-a facut o favoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.