Setari Cookie-uri

5 + 1 Motive pentru care nu te-a mai sunat

Prima intalnire e intotdeauna un motiv de fericire, de teama, de curiozitate, de emotie dar si de exaltare. Ni se pare ca prima intalnire e cea mai grea deoarece nu stim la ce sa ne asteptam si nu stim ce se asteapta de la noi. Daca il intalnim pe Fat Frumos si dam cu piciorul la tot din cauza unui cuvant spus fara a fi gandit? Prima intalnire este un fel de test eliminatoriu, daca nu treci cu bine de ea poti spune adio unei alte sanse.

6. Poate ca pur si simplu e un idiot si nici macar nu merita sa iti obosesti mintea gandidu-te la el. Si ce daca a spus la sfarsitul intalnirii, chiar inainte sa dispara in noapte, ca o sa te sune? Asta nu inseamna ca a fost sincer. Unii oameni spun unele lucruri doar pentru ca asa se obisnuieste (ca o urare standard pentru tinerii casatoriti) si nu isi dau seama ca persoana din fata lor nu lucreaza cu acelasi cod pragmatic al intalnirilor (daca il putem numi asa). Un astfel de barbat nu merita efortul si consideratia ta.

Cel mai adesea nu constientizam faptul ca prima intalnire are o alta insemnatate pentru un barbat decat pentru o femeie. Pentru o femeie o intalnire e ceva incarcat emotional. Daca a mers foarte bine deja ea isi fixeaza in minte faptul ca aceasta ar putea fi ziua in care si-a gasit jumatatea. Asa suntem noi femeile, ne autosugestionem uneori inutil ba chiar prosteste. Interpretam fiecare gest, fiecare privire ba chiar si fiecare cuvintel si uneori tragem niste concluzii care n-au nici o legatura cu realitatea. Nu conteaza daca e bine sau rau ci conteaza mai degraba faptul ca asta ne face sa fim femei. Creierul unui barbat lucreaza altfel decat al nostru; adesea un barbat va merge la intalniri deoarece ii place compania unei femei si pentru ca spera sa ii iasa ceva din asta. Incearca sa vezi intregul fenomen al intalnirilor ca o sedinta de cumparaturi in care femeile vin sa cumpere in timp ce barbatii vor doar sa prospecteze piata bucurandu-se de varietate.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.