Setari Cookie-uri

Critici constructive la adresa unor femei

Am hotarat, la cerinta cuiva, sa scriu una-alta despre femei.. Nu e nici usor dar nici dificil, cel putin nu pentru mine. E doar ceva normal. Ar fi si, de altfel chiar sunt, foarte multe de spus.


Fetele rucsac
: sunt fetele care nu se descurca dar care au anumite avantaje fizice fara de care nu ar putea fi promovate la stadiul de rucsac sau breloc, dupa caz si preferintele barbatilor.Acestea sunt de obicei educate in astfel de spirit chiar de catre iubitele lor mamici, care nu vor ca fetele lor frumoase sa sufere de lipsuri asa cum au suferit ele. Iar prin lipsuri nu vreau sa spun “casa si masa”... ci haine si cosmetice de lux.

Si intre fetele rucsac gasim multe cu studii superioare.. deh, cine nu le face in ziua de azi??... Ele aleg dreptul sau, mai nou, psihologia, deoarece li se pare o facultate pt oameni inteligenti, si, inainte de toate, ele vor sa para inteligente. Imi pare rau domnisoarelor.. dar sunteti oricum numai inteligente nu. Daca ati fi macar putin, nu v-ati preta niciodata la o asemenea pozitie. Niciodata nu am simtit o minima urma de invidie fata de aceasta categorie de femei... niciodata! Sunt femei-trofeu pe care si le disputa toti baietii si barbatii “cu bani” (indiferent de provenienta lor), si fara exceptie, cum e bine stiut ca barbatii sufera de spiritul de turma, isi paseaza trofeele intre ei fara urme de regrete.

Marea preocupare a fetelor (femeilor) rucsac este sa manance suficienta supa de varza incat sa nu mai incapa nici un alt aliment in stomacelul lor suferind... sa isi arda pielea prin solare, sa isi puna extensii in par, vestitele si falsele unghii din gel, luuuungi si cu multe pietre “swarovski” daca se poate... silicoane in diferite si variate parti ale corpului si sa isi cumpere posete de marca. Nu trebuie sa ne miram... geanta la geanta trage. Cea mai mare realizare variaza de la un oras la altul... intr-un oras mai mic poate fi un Q7 iar intr-unul mai mare un Porsche... inchid si deschid portiera de cateva ori pe zi, iar asta e scopul suprem. Se uita de sus (chiar daca acele masini sport sunt de fapt foarte joase) la toate muritoarele de rand care nu au reusit “la fel de bine” in viata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.