Setari Cookie-uri

Critici constructive la adresa unor femei

Am hotarat, la cerinta cuiva, sa scriu una-alta despre femei.. Nu e nici usor dar nici dificil, cel putin nu pentru mine. E doar ceva normal. Ar fi si, de altfel chiar sunt, foarte multe de spus.

Sunt preferatele barbatilor pe termen lung, deoarece nu accepta sa fie cumparate (desi le face placere sa primeasca, ca oricarei femei), au grija de ele daca vor asta, se neglijeaza daca au chef, fac scoli care le aduc foloase reale... pe scurt, isi stabilesc singure prioritatile in viata.

Merg in concedii ca sa se relaxeze, aleg destinatii culturale, dar de obicei se feresc de locuri unde pot intalni snobi cu posete agatate de gat sau puse pe cap... sau mai rau, posete care-si poarta poseta pe cap; cunosc valoarea reala a banului si isi dau seama ca silicoanele nu sunt decat niste pungi gretoase pline cu gelatina si ca gentile de lux se fabrica pentru 3 euro in Vietnam.

Isi cumpara si ele cosmetice, dar sunt constiente ca oricum vor imbatrani, cu sau fara creme, si nu fac o tragedie din asta, deoarece barbatul pe care l-au ales iubeste totul la ele, nu numai fizicul. Sunt in general femei senzuale care stiu cand si cum sa atinga, deoarece asa isi cuceresc partenerii: prin farmece strict feminine.

Sunt femei carora nu le e teama sa rupa relatii sau casnicii in care nu sunt total fericite, deoarece.. wooow! se pot descurca si singure. Sunt femei fidele pe care te poti baza, atata timp cat le indeplinesti singurele pretentii majore pe care le au de la un barbat: respectul si iubirea.

Personal nu m-am nascut intr-un pat plin cu puf de pinguin si sunt extrem de recunoascatoare pentru asta, chiar daca am avut si momente in care le-am invidiat pe cele care au facut-o. Dar mi-am revenit repede de fiecare data.

Puful de gasca din patutul meu mi-a fost mai mult decat suficient... am fost o fetita si mai apoi o adolescenta rasfatata si alintata, in sensul bun, dar in acelasi timp mi s-a explicat foarte bine cum stau lucrurile in viata. Sau cel putin, cum ar trebui sa stea...

Am invatat ca numai muncind si gandind iti poti folosi creierul la o capacitate ridicata, numai riscand iti poti testa limitele si numai fiind independenta iti poti da seama ce anume te face fericita.

Am avut “ocazia” de a deveni femeie breloc nu o data, ci de foarte multe ori. Nu pot spune ca intotdeauna am rezistat foarte usor tentatiilor, dar am facut-o de fiecare data. Deoarece nu mi se pare nimic mai penibil si patetic decat sa fii o persoana in mare parte inutila si dependenta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.