Setari Cookie-uri

Critici constructive la adresa unor femei

Am hotarat, la cerinta cuiva, sa scriu una-alta despre femei.. Nu e nici usor dar nici dificil, cel putin nu pentru mine. E doar ceva normal. Ar fi si, de altfel chiar sunt, foarte multe de spus.

Cu micile exceptii in care o fata rucsac prosteste unul mai prost ca ea sa o ia de nevasta, ramanand insarcinata evident... si accidental... (evident din nou!), majoritatea isi traiesc perioada de glorie, care tine de la un an la cinci (depinde de varsta la care au inceput sa presteze) si apoi mor, ca somonii dupa ce isi depun icrele. Apar posete mai noi si mai lucioase.. iar ele trebuie sa se multumesca cu sofer de Seat sau Ford in cel mai bun caz, sofer care stie ce poama si-a luat la casa dar trece cu vederea deoarece nici el nu poate mai mult.

Isi traiesc batranetile frustrate si aratand penibil cu silicoanele stafidite la care, orice ar fi, nu renunta, rememorand momentele cand erau in top, si nestiind unde, ce si cand au gresit de au ajuns in asemenea stadiu. Se pare ca, totusi, legislatia Romaniei sau psihologia somnului nu le-au ajutat cu nimic. Ele construiesc si completeaza numeroasa categorie de neveste complacute, alaturi de fetele care nu se pot descurca dar nici nu au calitatile fizice necesare pentru a ajunge femei breloc.

Fetele care se descurca: jos palaria si tot respectul!!

In aceasta categorie gasim multe fete normale atat ca fizic cat si ca situatie financiara, dar in mod sigur gasim fete mult superioare intelectual. Din fericire gasim si fete de bani gata si fete foarte frumoase... dar repet, cel mai important, gasim fete inteligente ce realizeaza ca banii parintilor nu le reprezinta, ca frumusetea nu e totul pentru a reusi si ca un Porsche poate fi o realizare suprema numai in momentul in care e platit din banii munciti de ele (ceea ce, hai sa fim sinceri, nu prea e posibil sa se intample).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.