Setari Cookie-uri

Critici constructive la adresa unor femei

Am hotarat, la cerinta cuiva, sa scriu una-alta despre femei.. Nu e nici usor dar nici dificil, cel putin nu pentru mine. E doar ceva normal. Ar fi si, de altfel chiar sunt, foarte multe de spus.

Am ales sa merg inainte pe propriile puteri, intr-o lume a barbatilor care cumpara femeile frumoase, dar care fug de femeile frumoase si inteligente. Am ales de fiecare data dragostea si fericirea, asa cum o vad eu... niciodata un barbat nu o sa-mi scoata ochii pentru nimic deoarece cred ca nu datorez nimic nimanui.Prefer sa beau un pahar de vin dulce cu zambetul pe buze, alaturi de un om de care sa fiu complet indragostita, decat sa tanjesc dupa o iubire adevarata cu o sticla de sampanie in mana.

O sa-mi fac vacantele intr-un safari in Africa daca o sa-mi permit, deoarece nu o sa-mi fie teama ca mi se topesc silicoanele de la caldura, ca-mi tasneste serul din buze sau ca o girafa jucausa o sa-mi smulga extensiile din par.

O sa fac tot posibilul sa cunosc TOT ce se poate cunoaste, deoarece adevarata putere sta in cunoastere.

O sa stiu ca barbatul de langa mine ma apreciaza si are incredere in ceea ce sunt si in ceea ce vede, si nu o sa fiu pusa mereu in pericolul de a-l ademeni in orice zi cu un accesoriu nou. Barbatii inteligenti trag la femei inteligente si viceversa.

Asa ca nu le invidiati pe cele care, din orice motiv, nu au reusit sa se descurce singure. Compatimiti-le, deoarece ele nu pot mai mult, si imi inchipui ca e foarte greu sa fii limitat. Lumea lor e una de competitie acerba si continua, si, oricum, pentru 99% dintre ele soarele va apune intr-o zi. Fostii lor parteneri isi vor alege pana la urma fete care stiu sa se descurce, ei isi dau seama ce implica fiecare categorie.

Alegeti sa munciti, sa invatati, sa experimentati si sa va meritati fiecare banut si fiecare sesiune de shopping.

Alegeti sa fiti frumoase, vesele si independente – nu e nimic mai satisfacator decat asta.

O poseta isi poate permite oricine... o femeie trebuie castigata.

Un breloc isi ia orice mascul... O FEMEIE va avea intotdeauna alaturi de ea un BARBAT.

Realizat de Oana Torok

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.