Setari Cookie-uri

7 Motive pentru care barbatii nu te asculta + 5 solutii

Daca ar fi sa alegem un domeniu la care majoritatea barbatilor stau prost acesta ar fi, cel mai probabil, incapacitatea lor de a-si asculta partenera. Oare de cate ori nu ne-am intrebat enervate Oare de ce nu ma asculta? sau De ce nu isi poate aminti ceea ce i-am spus?. Astfel de situatii ne fac sa ne gandim daca nu cumva barbatii si femeile vorbesc limbi diferite.

1. Spune-i ce vrei sa stie in mai putine cuvinte. O conversatie concisa in care mesajul este bine evidentiat va face minuni pentru comunicare. Nu te astepta sa te asculte daca bati campii.

2. Vrei ceva de la iubitul? Atunci nu incerca sa abordezi subiectul pe cai ocolite ci spune-i scurt ceea ce doresti sa faca pentru tine.

3. Atunci cand ai lucruri importante pe care vrei sa i le spui incearca sa gasesti si momentul potrivit pentru asta. Spre exemplu un moment nepotrivit ar fi mijlocul unui meci de fotbal sau al unui film pe care il urmareste cu atentie, pe cand unul bun ar fi dupa sfarsitul unei activitati.

4. Pastreaza contact vizual cu partenerul in timpul discutiei, mai ia cate o pauza si intreaba-l ce crede legat de subiect. In felul acesta te vei asigura ca partenerul te asculta.

5. Incearca sa discuti aceasta problema de comunicare cu prietenul tau intr-o maniera calma. Spune-i ca preferi sa te anunte cand a pierdut interesul in conversatie si de ce. In felul acesta vei putea intelege cum ii functioneaza mintea si sa te adaptezi.

Un articol de Ioana


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.