Setari Cookie-uri

10 lucruri stupide pe care le fac femeile

Nu ne place sa recunostem dar si noi, la fel ca si barbatii, reusim sa ne dam viata peste cap prin deciziile pe care le luam. Ar fi bine sa putem spune cu fruntea sus Eu nu am nici un regret. Mi-am trait viata asa cum am vrut si nu simt ca am gresit vreodata. Doar ca nu e in firea omului sa fie perfect ci doar sa tinda spre perfectiune.

4. Pasiunea confundata cu iubirea

Una e o partida de sex bun si o privire ce te face sa te urci pe pereti si alta e sa iubesti un om pentru ceea ce e. Si totusi unele femeii uita asa. Li se pare ca iubesc pe cineva doar pentru ca se simt atrase de persoana respectiva si daca atractia dintre parteneri e foarte importanta, ea nu reprezinta totusi singurul lucru important. E foarte dificil sa construiesti o relatie bazata doar pe sex sansele de rezistenta ale acesteia fiind destul de mici.

5. Coabitarea- “Cea mai mare iluzie a femeilor”

Autoarea cartii considera ca perioada intalnirilor e destinata cunoasterii partenerului si nu coabitarea cu acesta. Coabitarea (asociata cu speranta unei viitoare casatorii) nu aduce nimic bun “nici un angajament oficial, nici o garantie de viitor, nici o exprimare oficiala a iubirii si responsabilitatii asociate acesteia […] ‘Angajamentul’ de a locui impreuna e doar o intelegere pentru a imparti chiria.”

La acest punct nu sunt totusi de acord cu autoarea. Coabitarea poate intr-adevar sa fie o experienta utila pentru a vedea daca doi oameni sunt meniti sa fie impreuna. Acestia pot invata cel mai elementar lucru: “putem noi oare sa locuim in aceeasi incapere fara sa simtim nevoia de a ne lua la bataie la un moment dat?”. Bineinteles acest subiect merita o discutie mai ampla, parerile fiind, dupa cum s-a observant, impartite.

6. Asteptari nefondate

Multe femei, dar si barbati, cred ca relatiile ar trebui sa fie usoare, sa mearga de la sine, si in la inceput asa si este. Descopera pe parcurs ca euforia inceputului a trecut, ca relatia necesita munca si ca nimic nu mai e cum era. Asteptarile nefondate sunt, in general, induse de catre filme, romane si chiar si basme unde totul se termina pe o nota vesela - “si au trait fericit pana la adanci batraneti”. Parca ne si imaginam doi oameni trecand prin viata mana in mana, fericirea lor nefiind stirbita de nimic. Si totusi nu e chiar asa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.