Setari Cookie-uri

10 lucruri stupide pe care le fac femeile

Nu ne place sa recunostem dar si noi, la fel ca si barbatii, reusim sa ne dam viata peste cap prin deciziile pe care le luam. Ar fi bine sa putem spune cu fruntea sus Eu nu am nici un regret. Mi-am trait viata asa cum am vrut si nu simt ca am gresit vreodata. Doar ca nu e in firea omului sa fie perfect ci doar sa tinda spre perfectiune.

7. “Te iubesc “nu inseamna automat “vreau sa imi petrec tot restul vietii cu tine”

Poate ca insemna asta candva, poate ca pentru unii inca mai inseamna asta, dar pentru multi altii sunt cuvinte pe care le spun fie pentru ca e cazul fie deoarece intr-adevar simt asta dar totusi nu isi asuma neaparat si responsabilitatile aferente. Un “te iubesc” nu inseamna si vreau sa ne casatorim desi multe femei cred ca o data ce barbatul din viata lor a spus asta inseamna ca vor trai impreuna pana la adanci batraneti. Bineinteles ca sunt si exceptii scepticismul fiind inca o valoare importanta pentru unii.

8. Subjugare voluntara

De ce cred unele femei ca trebuie sa renunte la cine sunt, la ce le place, sau la ceea ce vor doar pentru ca un barbat le cere asta? Autoarea discuta un caz extrem cu care s-a confruntat in cadrul unei emisiuni radio. O femeie de aproximativ 30 de ani i-a explicat ca actualul prieten nu ii place pe cei doi copii ai ei dintr-o relatie anterioare si ca i-a cerut sa renunte la ei. Mai grav e ca femeia in discutie nu stia ce sa faca. Sa renunte la copii sau la barbatul respectiv?

Desi mi se pare un exemplu exagerat al acestei subjugari voluntare, reuseste sa arate ca intr-adevar femeile sunt dispuse sa renunte la lucruri de mare importanta pentru ele de dragul unui barbat.

9. Putul neputintei

In loc sa se enerveze atunci cand nu sunt tratate cum trebuie de partener, cand sunt ranite, inselate etc. multe femeie cauta scuze, se invinovatesc, accepta cu resemnare, isi fac griji, se ascund si tin totul in ele. In final simt ca nu pot sa faca nimic si ajung sa se desconsidere. Vina altora devine vina lor si ajung sa fie victime de doua ori: in primul rand victime ale barbatilor care le-au ranit/insultat, in al doilea rand victime ale propriei neputinte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.