Setari Cookie-uri

10 lucruri stupide pe care le fac femeile

Nu ne place sa recunostem dar si noi, la fel ca si barbatii, reusim sa ne dam viata peste cap prin deciziile pe care le luam. Ar fi bine sa putem spune cu fruntea sus “Eu nu am nici un regret. Mi-am trait viata asa cum am vrut si nu simt ca am gresit vreodata.” Doar ca nu e in firea omului sa fie perfect ci doar sa tinda spre perfectiune.

10. Iertare nefondata

Statisticile arata ca infidelitatea e o problema destul de intalnita in cadrul cuplurilor; aceleasi statistici ne mai arata insa ca in general femeile isi iarta partenerii infideli de dragul relatiei, al familiei etc. Acelasi lucru se aplica si in cazul altor probleme de cuplu. Femeile iarta abuzurile, cred scuze nesincere, se multumesc sa spere ca se va rezolva si sa creada cu tarie ca a fost o greseala ce nu se va repeta. Cand vezi scris alb pe negru iti promiti ca tie nu ti se va intampla si totusi in momentul in care te vezi confruntata cu o situatie de acest gen (si nu ma refer aici doar la infidelitate) incepi sa te gandesti daca sa pleci sau sa ramai. In astfel de situatii e important sa iti dai seama ce meriti de la partenerul de viata si sa ai curajul sa ceri asta de la el.

Ce credeti despre cele 10 greseli listate de Dr. Lisa? Voi ce lucruri stupide ati facut care v-au afectat sau va afecteaza inca viata?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.