Setari Cookie-uri

10 Reguli pentru un one-night stand

De la o vreme incoace aventurile de o noapte, sau one-night standuri cum mai sunt ele cunoscute, au devenit ceva cat se poate de obisnuit, indeajuns de obisnuit incat sa nu ne mai facem procese de constiinta dupa o astfel de experienta.

- Categoria C: Aventura de o noapte cu un barbat pe care cu siguranta nu vrea sa il vada din nou indiferent de sentimentele si calitatile acestuia.

Pentru majoritatea barbatilor situatia e mai simpla. Un one night stand inseamna o aventura de o noapte si atat. Arareori se gandesc ca ar vrea o relatie cu femeia ce le-a trecut prin pat. Nu i-ar deranja totusi ca acesta sa fie inceputul unei relatii tip ‘friends with benefits’. Dupa cum imi povestea un cunoscut din tabara genetica adversa, niciodata nu poti avea prea multe astfel de prietene.

Sa revenim insa la subiectul promis, si anume regulile de baza ale unui one-night stand reusit, a se citi daca nu satisfacator macar lipsit de momente penibile. Ca orice alt tip de relatie, aventurile de o noapte ar trebui sa urmeze o eticheta astfel incat sa vorbiti acelasi limbaj.

1. Nu te implica emotional indiferent de cat de buna a fost partida de sex sau de cat de dragut a fost tipul. Nu intra in discutii despre familie, iubire, relatie, fosti iubiti. Nu face declaratii pe care nici tu nu le crezi. Nu te apuca sa aprinzi lumanarele si sa pregatesti un mic dejun romantic in dimineata urmatoare.

2. Daca iti cere numarul de telefon in dimineata urmatoare nu te astepta sa mai si sune. In cazul in care totusi suna asteapta-te la o invitatie la o experienta similara: inca o partida de sex. Pastreaza asta in minte cand hotarasti urmatorul pas.

3. Nu incerca un one-night stand cu un coleg de serviciu sau de facultate, cu un prieten, cu fratele unui prieten/prietene sau, si mai rau, cu un prieten al fostului iubit. Cu alte cuvinte, nu alege o persoana cunoscuta deoarece va trebui sa o revezi mai apoi mult prea des astfel iar situatia va fi tensionata. E posibil chiar ca o astfel de aventura sa puna punct unor prietenii.

4. Daca banuiesti ca persoana vizata e indragostita de tine sau ar dori mai mult decat o partida de sex renunta la one-night stand. In caz contrar nu faci decat sa ranesti sentimentele cuiva. De asemenea, daca sentimentele tale sunt asemanatoare cu ale lui atunci e mai bine sa mergeti la o cafea (adica mai multe 'cafele' in zile diferite) decat sa ajungeti direct in pat.

5. Nu folosi sexul pe post de spargator de gheata. In traducere, daca iti place de cineva atunci nu te arunca in bratele lui in speranta ca astfel il vei cuceri. Nu te vei alege decat cu o inima franta, un orgoliu ranit si o parere proasta despre propria persoana.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.