Setari Cookie-uri

10 Reguli pentru un one-night stand

De la o vreme incoace aventurile de o noapte, sau one-night standuri cum mai sunt ele cunoscute, au devenit ceva cat se poate de obisnuit, indeajuns de obisnuit incat sa nu ne mai facem procese de constiinta dupa o astfel de experienta.

6. Daca vrei sa incerci lucruri mai ciudate in pat atunci intreaba-ti partenerul inainte de a te apuca de treaba. Bineinteles, regula aceasta se aplica si in cazul unui cuplu. Nu vrei sa iti sochezi partenerul cu vreo miscare iesita din comun deoarece nici unul dintre voi nu se va mai bucura de experienta.

Asta nu inseamna ca ar trebui sa stai cuminitica in banca ta. Avand in vedere ca nu ai de gand sa il revezi poti sa iti pui in practica cele mai nebune fantezii. Si reciproca e valabila astfel incat te poti astepta la propuneri mai curajoase, pe care insa le poti refuza fara remuscari in cazul in care nu te incanta idea.

7. Daca experienta are loc dupa miezul noptii atunci ofera-i o jumatate de pat (in cazul in care ati ales casa ta) si o ceasca de cafea dimineata. Cum probabil ca alcoolul a jucat si el un rol important in desfasurarea episodului in discutie nu ar fi tocmai dragut sa il dai afara imediat dupa. In plus, cafeaua de a doua zi ar putea ajuta cu problema mahmurelii. Daca petreceti noaptea la el atunci intreaba daca poti ramane pana dimineata, asta in cazul in care asta vrei.

8. Aminteste-ti de principiul latin ce ar trebui sa stea la baza oricarei relatii, indiferent de natura acesteia- ‘Do ut des!’ (Iti dau ca sa imi dai!) si asigura-te ca partenerul tau nu e singurul care munceste sau vice-versa. Reciprocitatea e un cuvant important pentru one-night standuri.

9. Nu ii spune din complezenta partenerului ca vrei sa il revezi, ca intentionezi sa il suni sau ca astepti un telefon de la el. Priveste experienta ca o aventura separata de viata ta de zi cu zi, o afacere de o noapte in care fiecare a obtinut ce a vrut.

10. Ultima regula este, de aceasta data, si cea mai importanta. Indiferent de circumstante si de nebunia momentului nu uita sa folosesti protectie. Chiar daca iei anticonceptionale prezervativul ramane obligatoriu. Nu vrei sa te alegi cu vreo boala cu transmitere sexuala. Chiar daca prezervativul, ca si multe alte metode contraceptive, nu este suta la suta sigur, acesta iti ofera totusi un grad mare de protectie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.