Setari Cookie-uri

6 Motive banale care starnesc certuri interminabile

Dragostea nu-i presarata doar cu zambete si momente fericite. Exact cand ti-era lumea mai draga, o cearta iti strica toata buna-dispozitie.

Dragostea nu-i presarata doar cu zambete si momente fericite. Exact cand ti-era lumea mai draga, o cearta iti strica toata buna-dispozitie. Si cand te gandesti ca tocmai ati petrecut un week-end minunat impreuna, el fiind atat de tandru. Insa, de cele mai multe ori la baza certurilor stau niste motive banale, care n-ar trebui sa strice echilibrul relatiei de cuplu.

1. Gelozia, bat-o vina

Gelozia este un sentiment greu de stapanit atat in cazul femeilor, cat si in cazul barbatilor. Ceea ce ei numesc priviri inocente, pe noi ne infurie teribil. Replica o stim: ”Dar n-am facut nimic rau, tot tu esti cea mai frumoasa pentru mine!”. Ok, atunci de ce trebuie sa se uite dupa altele, exact cand sunt cu noi de mana? Astfel, linistea unei dupa-amieze placute in doi poate fi amenitata de privirile nevinovate. De altfel si ei devin suspiciosi cand primim un compliment de la un bun prieten. Aceste conflicte minore pot declansa certuri serioase, de aceea trebuie impuse niste limite. Gelozia trebuie sa existe intr-o relatie, altfel ar disparea interesul. Insa, trebuie sa fie cu masura.

2. Nu raspunde la telefon

Exact atunci cand ai nevoie de el nu-ti raspunde la telefon. Sau iti promite ca te suna inapoi de-ndata ce isi termina treaba, dar nu mai da nici un semn de viata. Mai rau, ai constatat ca tocmai si-a inchis telefonul. Desi in astfel de momente ne facem multiple scenarii, ar trebui sa ne stapanim. Nu este indicat sa ne lasam purtate intotdeauna de primul impuls. Ar trebui sa avem mai multa incredere si sa fim mai tolerante.

3. Nu iti apreciaza alegerile

Ai venit acasa fericita deorece ai reusit sa iti cumperi rochia pe care ti-o doreai de mult. Insa, el reuseste sa-ti strice toata bucuria, afisand o fata total dezaprobatoare. Ba mai mult, iti spune ca nu te avantajeaza croiala, deoarece iti aduga ani in plus. In loc sa pornesti o cearta, spunandu-i ca n-are gusturi, mai bine incearca sa-l ignori. Barbatii nu acorda multa importanta hainelor. Cu siguranta, urmatoarea scena iti este cunoscuta: dimineata, in timp ce tu ai schimbat deja 2-3 tinute nemultumita, el isi alege primul tricou care-i pica in mana, pantalonii si e gata de plecare.

4.Glumele nevinovate
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.