Setari Cookie-uri

6 Motive banale care starnesc certuri interminabile

Dragostea nu-i presarata doar cu zambete si momente fericite. Exact cand ti-era lumea mai draga, o cearta iti strica toata buna-dispozitie.

Deseori iubitul tau obisnuieste sa faca glumite nevinovate la adresa ta? Daca are astfel de obiceiuri cand sunteti impreuna cu prietenii, ai toate motivele sa fii deranjata. Insa, daca sunteti in intimitate si lui ii place doar sa te sicaneze, pastreaza-ti calmul. Sau raspunde-i cu aceeasi moneda si faceti apoi haz de situatie. Atata vreme cat nu vorbim de glume proaste, care duc la pierderea respectului, nu-i motiv de suparare.

5.Treburile casnice

Iar nu ai dus gunoiul! Nici tu nu ai spalat vasele! Suna cunoscut, nu-i asa? Sunt doar cateva dintre motivele banale care pot da nastere unor conflicte serioase. In special daca se repeta zilnic. Ar trebui sa va bucurati de avantajele traiului in doi si sa evitati cat mai des astfel de certuri. Din cauza unor lucruri marunte ajungeti sa va indepartati, in loc sa profitati de beneficiile vietii in doi. Ideal ar fi sa va ajutati reciproc, fara sa va impartiti atributiile.

6. Calculatorul

De la un timp privesti calculatorul drept inamicul numarul 1 care te indeparteaza de el. Fie ca e vorba de internet sau de un joc, iubitul tau isi gaseste tot mai multe astfel de activitati captivante la calculator. Timpul petrecut impreuna este redus considerabil, mai mult, deseori se lasa asteptat cand trebuie sa plecati undeva. Si cand te gandesti ca el iti reprosa cum petreci o ora in fata oglinzii. De la un motiv banal, o astfel de situatie poate degenera intr-o cearta serioasa ori va aduce rutina in relatie. De aceea, o discutie pe un ton amiabil este necesara.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.