Setari Cookie-uri

Top 10 greseli la prima intalnire

Prima intalnire iti poate da mari batai de cap. Iti doresti ca totul sa mearga perfect, mai ales ca ai ramas cu gandul la el din prima zi in care l-ai cunoscut.

5. Faci o criza de isterie

A intarziat, nu te-a anuntat, iar telefonul este inchis. Ca sa il impresionezi, l-ai asteptat, chiar daca fierbeai, iar veninul ti l-ai varsat pe el, dupa o jumatate de ora de stat in strada. Apare brusc obosit, transpirat. Fara sa ii dai posibilitatea unei explicatii, te apuci de un scandal isteric, il jignesti, ce mai...circ in toata regula... A cui sa fie vina?
El, nu avea ce sa isi reproseze; a a vut o sedinta fulger si, din graba , ca sa vina la intalnire a uitat telefonul pe birou. Drept recompensa, iti mai cumparase si un buchet superb de flori…

6. Nu esti naturala

Bineinteles, trebuie sa-l impresionezi, dar de ce sa nu faci asta fara sa pretinzi ca esti altcineva. Daca in realitate nu esti foarte vorbareata si sigura pe tine, la intalnire nu exagera cu disimularea. Poti sa-i faci o impresie placuta vorbind intr-una, razand la glumele lui si spunandu-i ca aveti pasiuni comune, el fiind innebunit dupa muzica clasica. Dar, ai grija sa nu te prinda cu minciuna. Daca te intreaba cum ti se pare “Oda bucuriei”, iar tu tu nu stii nici cum suna, nici cine o intrepreteaza, n-o sa faci o impresie buna.

7. Intalnire surpriza

Esti atat de fericita, te-ai pregatit o jumatate de zi pentru intalnire si arati grozav. Sunteti la o terasa si in toiul discutiei, o voce cunoscuta te saluta. Upss, este fostul tau iubit! Indiferent ca v-ati despartit cu tipete sau inca mai tii la el, incearca sa-ti pastrezi calmul. Raspunde-i la salut pe un ton vesel, transmitandu-i astfel ca te simti bine si ca este in plus. Daca o sa pari nervoasa, noul tau partener va crede ca fostul inca te intereseaza.

8.Ai vorbit non-stop

Desi intalnirea voastra a durat cateva ore bune, ai ajuns acasa si realizezi ca nu ai aflat tot ce te interesa despre el. Apoi, ar fi cazul sa-ti amintesti si un alt detaliu semnificativ: ai vorbit continuu, incat el de-abia a reusit sa scoata 2, 3 vorbe. Chiar daca esti o tipa extrem de interesanta, cu multiple calitati, lasa-l pe el sa descopere asta. Sau macar sa te intrebe.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.