Setari Cookie-uri

Top 10 greseli la prima intalnire

Prima intalnire iti poate da mari batai de cap. Iti doresti ca totul sa mearga perfect, mai ales ca ai ramas cu gandul la el din prima zi in care l-ai cunoscut.


9. Deja visezi la casatorie si minim 2 copii


Gata, l-ai gasit pe Mr. Right! Esti atat de atrasa de el incat esti convinsa ca o sa ramaneti impreuna pana la adanci batraneti. Poti sa discuti ore-n sir despre asta cu prietena ta cea mai buna. Dar lui nu-i declara inca dragostea fara margini si dorintele tale. Da-i de inteles ca-l placi, dar nu te apuca sa ii spui ca iubesti atat de mult copii si ca in maxim 2 ani te vezi deja la casa ta.

10. Confirmare

Din fericire, intalnirea a decurs fara incidente neplacute. Cat despre el, ce mai, te-a cucerit cu sarmul lui! Insa, te macina curiozitatea si ai vrea sa stii daca si el are aceeasi parere despre tine. Cum ai intrat in casa de 15 minute si el “inca” nu te-a sunat, pui mana pe telefon si faci tu primul pas. Cum iti raspunde, te pierzi si nu mai esti in stare sa il intrebi ce doreai. Relaxeaza-te si ai incredere in tine. Daca intr-adevar lucrurile au decurs bine, nu strica totul la sfarsit.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.