Setari Cookie-uri

Afla ce SPF ti se potriveste!

Cu siguranta, iubesti soarele, apa marii si de-abia astepti sa pleci in concediu. Insa, nu uita ca in timpul sezonului cald tenul are nevoie de ingrijire si hidratare mai mult ca niciodata. Vantul, umiditatea si radiatiile solare foarte puternice ar putea avea efecte nefavorabile asupra pielii.

Solecrin ne incurajeaza sa acordam importanta ingrijirii pielii, deoarece expunerea prelungita la soare distruge colagentul natural si poate duce la imbatranirea prematura a chipului.

De aceea, pe langa ochelari si palarii de soare, cremele pentru protectia solara nu trebuie sa-ti lipseascadin geanta de plaja. Fiecarui tip de ten ii corespunde un anumit factor de protectie. Afla mai jos care SPF ti se potriveste:

Lotiunea de plaja cu SPF 15

In general, pielea inchisa la culoare se bronzeaza usor si rareori sufera arsuri solare. Insa, conform specialistilor si tenul deja bronzat sau creol are nevoie de protectie adecvata impotriva radiatiilor solare. Lotiunea de plaja cu SPF 15 este potrivita pentru acest tip de piele deoarece ii confera stralucire, un bronz uniform si totodata o senzatie placuta, racoritoare.

Lotiunea de plaja cu SPF 25

Se potriveste pielii sensibile, deschise la culoare aflata in primele zile la plaja. In general acest tip de piele nu sufera arsuri mari si se bronzeaza moderat si unifrom. O crema de plaja cu SPF 25 va proteja eficient pielea impotriva radiatiilor. Se aplica pe piele si se maseaza foarte bine, pana produsul este aborbit complet.

Lotiunea de plaja cu SPF 50


Cremele de plaja cu factor de protectie mai mare de 35 sunt potrivite pentru pielea alba, care se arde usor la soare si se bronzeaza foarte greu. De asemenea, lupta impotriva imbatranirii premature a tenului si confera un plus de vitalitate chipului. Cremele se aplica intotdeauna cu 15-30 minute inaintea expunerii la soare si se reinnoiesc dupa ce iesi din apa.

Pe langa cremele de plaja pentru piele, un balsam de buze cu factor de protectie este la fel de util. Ingrijeste pilea sensibila a buzelor, pastrandu-le hidratate si protejate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.