Setari Cookie-uri

Invata sa-ti protejezi tenul la plaja

Tenul este puternic influentat de actiunea radiatiilor solare in timpul verii. Pielea fetei se poate deteriora foarte usor sub razele soarelui, pierzandu-si aspectul neted si elasticitatea. Citeste sfaturile noastre si invata sa-ti protejezi chipul la plaja, pentru a te bucura de un bronz sanatos.

Stii deja, in timpul verii tenul tau are nevoie de o ingrijire mult mai atenta. Este primul expus radiatiilor solare si necesita o hidratare intensa. Daca il intretii cum trebuie, vei beneficia de un chip stralucitor si in timp ce te bronzezi. Traspiratia in exces, praful si aerul cald iti pot degrada cu usurinta pielea fetei, de aceea exfolierea celulelor moarte este primul pas pentru un ten cu aspect ingrijit.

Opteaza pentru un gel abraziv sau prepara-ti acasa propriul tratament pentru gomaj. Aplica-l pe tenul umed, perfect curatat in prealabil si maseaza pielea cu varful degetelor timp de cateva secunde. Clateste-ti chipul cu apa calduta si apoi aplica o crema hidratanta de zi cu factor de protectie impotriva radiatiilor.

Aplica o crema cu SPF

In timpul verii soarele este mai puternic, asadar nu este nevoie sa stai neaparat la plaja ca sa te bronzezi. Pentru a evita arsurile solare, aplica un strat protector de crema si cand mergi la shopping. Alege o crema de zi cu SPF 15 si opteaza pentru o lotiune de plaja cu un factor mai mare de protectie daca sorele este foarte puternic.

De asemenea, nu neglija consumul de apa. In lipsa apei, sub influenta temperaturilor crescute pielea se deshidrateaza mult mai usor. Tenul devine tern, uscat si este predispus la imbatranire prematura. Tine ridurile la distanta si ingrijeste-ti aspectul chipului consumand cel putin 2l de apa zilnic. Un ten corect hidratat se va mentine sanatos, stralucitor si catifelat.

La plaja foloseste o crema speciala pentru ten cu factor de protectie mare, cel putin 35 SPF. Aplica produsul pe fata, insistand in zona ochilor care este foarte subtire si sensibila. Nu neglija nici gatul sau decolteul. Aceste zone sunt cele mai expuse efectelor negative ale soarelui, se pot deshidrata foarte usor, pierzandu-si elasticitatea si facilitand aparitia ridurilor. De aceea, lotiunea protectoare este un produs indispensabil care iti asigura protectie si ajuta la mentinerea unui bronz sanatos si estetic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.