Setari Cookie-uri

Reguli de frumusete pe care nu trebuie sa le incalci la plaja

Hidratarea si utilizarea unei lotiuni de plaja protectoare sunt doi pasi esentiali pentru un ten frumos si sanatos. Citeste mai jos ce reguli mai trebuie sa respecti pentru a beneficia de o piele bronzata si matasoasa:

Chiar daca machiajul ocupa un loc important in rutina ta de ingrijire, incearca sa il ocolesti atunci cand mergi la plaja. Efectele lui deloc benefice ti-ar putea afecta serios tenul.

Nu doar ca se va scurge inestetic pe fata dupa ce vei iesi din apa, ci poti risca sa te trezesti cu o iritatie de toata frumusetea datorita lui. Soarele puternic poate afecta ingredientele din compozitia produselor de machiaj. Asadar, foloseste cel mult un balsam de buze si curbeaza genele cu ajutorul unui clestisor special. Pastreaza rimelul, fardul de pleoape si blush-ul pentru plimbarea de seara.

2. Evita abuzul de soare

Cu siguranta, ai plecat in vacanta cu un gand ferm: sa obtii un bronz frumos, de invidiat. Pentru a-ti indeplini aceasta dorinta si nu in ultimul rand, pentru a-ti mentine culoarea aramie a pielii, trebuie sa nu exagerezi cu statul la soare. In primul rand alege-ti din timp o lotiune cu factor de protectie potrivit tipului tau de ten si aplic-o inainte cu 20 de minute sa pleci.

Asa cum stii, chipul necesita o atentie speciala, asadar pentru ten foloseste o lotiune cu un factor de protectie mai mare. Reinnoieste stratul de crema de cate ori este necesar. Nu sta la plaja cand soarele este foarte puternic si nu te lasa amagita de nori. Radiatiile solare sunt la fel de puternice si pot cauza arsuri grave fara simptome pe moment. Pielea se inroseste treptat si incepe sa usture la cateva ore de la expunere.

3. Consuma cat mai multa apa

Apa este desoebit de importanta la plaja. Hraneste organismul, impiedica deshidratarea, fiind responsabila si pentru elasticitatea pielii. Epiderma are de suferit la contactul cu soarele, imbatranirea prematura reprezentand un alt aspect negativ care trebuie combatut.

4. Protejeaza-ti podoaba capilara

Fie ca mergi la mare sau la piscina, trebuie sa-ti protejezi corespunzator parul. Leaga-l intr-o coada de cal sau prinde-l intr-un coc lejer. Atat clorul de la strand, cat si apa sarata a marii in combinatie cu nisipul contribuie la degradarea firului de par. De asemenea, trebuie protejat si de soarele puternic. Nu ezita sa porti o palarie cu boruri largi, un accesoriu chic si util la plaja
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.