Setari Cookie-uri

Ce nu stiati despre barbatii din ziua de astazi?

Uitati de barbatii de ieri, "Neosexualul" este noua formula a virilitatii! Neosexualul "este un James Bond cu simt al umorului, este un sensibil si un tip sportiv in acelasi timp".

Metrosexualii nu mai beau vin, dar le place berea pe care o savureaza din sticle cu design special, explica teoreticianul australian, cu o evident nota ilara, menita a ilustra mai bine schimbarile de comportament ale barbatilor in ultimele decenii.

4. Aceste preschimbari in inventarea rolurilor masculinitatii nu s-au sfarsit aici, noteaza acelasi teoretician. In luna aprilie anul trecut, o companie britanica de deodorante, a dat publicitatii un studiu la care au participat 2800 de femei cu varsta cuprinsa intre 18 si 34 de ani, din 14 tari si care a aratat o preschimbare a "gusturilor femeilor pentru barbati". Femeile isi doresc acum barbati sensibili (sugerand o posibila reintoarcere la stilul snag), dar in acelasi timp ele isi doresc ca acesti barbati sa isi mentina din masculinitatea traditionala. De asemenea, ele isi doresc ca acestia sa aiba ei "initiativa si increderea de a face primul pas si de a le invita la o intalnire". Ce nu stiati despre barbatii din ziua de astazi?

Iata o trecere catre un model de personalitate masculina care imbina caracteristicile unui “bloke”, cu cele ale unu "snag": "Neosexualul". Un exemplu potrivit pentru aceasta tipologie ar fi George Clooney, nu? El este considerat barbatul ideal de catre milioane de femei din intreaga lume.

Nu ne putem pronunta pentru moment cu privire la preferinta pentru un anume tip de frizura a barbii, dar exista prime indicii care arata ca neosexualii prefera "barbisonul".

"De ce sunt barbatii si nu femeile cei care au trecut , intr-un timp atat de scurt prin atat de multe transformari? Or mutatiile coportamentale ale femeilor sunt mult mai subtile? Daca da, care ar fi echivalentul feminin pentru snag?", se intreaba in incheiere demograful australian, Bernard Salt, al carui articol pe aceasta tema,a facut inconjurul lumii. Urmariti teoriile lui Bernard Salt si prin intermediul paginii sale de Twitter. Veti descoperi subiecte foarte interesante pe care le abordeaza in presa din intreaga lume.

Sursa: Garbo

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.